Elcykel test

I denne elcykel test finder du de bedste elcykler i Danmark. Klik herunder og se de 3 bedste med det samme!

De 3 bedste elcykler til kvinder

En nyttig elcykel test skal være både grundig, informativ og objektiv, hvis den skal give værdi til læseren og forbrugeren. Alle disse kriterier har vi tænkt ind i vores nyeste test, som du bliver præsenteret for på denne side. Med andre ord har du besøgt den rette side, hvis du leder efter den bedste elcykel til prisen.

Der findes måske ikke en konkret definition på den bedste elcykel, men fælles for stort set alle forbrugere er, at de vægter faktorer som brugervenlighed, batterilevetid, økonomi og opladningstid meget højt. Det er også de faktorer, vi har haft størst fokus på i vores test. Dermed kan du være helt sikker på, at de omtalte elcykler lever op til de rosende ord.

I de kommende fire underafsnit vil vi fremhæve henholdsvis bedst til prisen, testvinderen, et andet godt valg og slutteligt det billige valg. Du kan helt sikkert finde din ideelle elcykel blandt de omtalte.

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018

Specifikationer:

 • Brand: Gazelle
 • Antal gear: 7
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2018

Bedst til prisen: Gazelle Arroyo C7+ HMB Dame 7g 2018

Gazelle Arroyo C7+ HMB Dame 7g 2018 har vundet flere tests og løber nu også med prisen som bedst til prisen. Der er flere gode grunde til at overveje denne model, hvis man leder efter en prisvenlig elcykel som kvinde. Disse fordele omtaler vi kort nedenfor.

Gazelle elcyklen udmærker sig først og fremmest med en stærk centermotor og et komfortdesignet stel. Den stærke centermotor gør det let som en leg at komme frem på stierne uanset terræn. Du kan endvidere glæde dig over, at der er tale om en stilren og feminin model i sort. Du kan takket være det flotte design stolt vise din elcykel frem for venner og bekendte. Designet er ikke alt, men det har trods alt en vis betydning.

Gazelle Arroyo C7+ HMB Dame 7g 2018 findes i øjeblikket i to farver bestående af sort og sølv. Du har desuden mulighed for at vælge mellem tre forskellige batterier. Derudover skal du vælge den ønskede størrelse ved bestilling. Gør evt. brug af den smarte størrelsesguide i tvivlstilfælde.

Den omtalte elcykel til kvinder byder både på fælgbremse, fodbremse, 7 gear og en rækkevidde på op til 180 km. Hvad mere kan man ønske sig?

Kalkhoff AGATTU Dame i8R HS 2017 - testvinderen

Specifikationer:

 • Brand: Kalkhoff
 • Antal gear: 8
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2017

Testvinderen: Kalkhoff AGATTU Dame i7R HS 2017

En testvindende elcykel kunne godt tænkes at koste en formue, men det er faktisk ikke tilfældet her. Du har nemlig mulighed for at erhverve dig denne fine model uden at investere en større sum penge. Lad os kigge nærmere på testvinderen.

Kalkhoff AGATTU Dame i8R HS 2017 er ikke længere en nyhed, men den klarer sig ikke desto mindre så godt, at den igen-igen er blevet kåret som testvinder. Det må siges at være en imponerende bedrift, som bør hyldes og anerkendes. Kalkhoff garanterer dig en god elcykel ved at yde 10 års garanti på stellet og 2 års garanti på motoren.

En testvindende elcykel skal kunne køre langt på literen, hvilket man i den grad må sige, at denne model kan. Den har nemlig en rækkevidde på op til 200 km. Du kan dermed komme vidt omkring uden at bekymre dig for at løbe tør for strøm. Dette vil være en ekstraordinær stor fordel for dig, som har langt til arbejde eller bare ikke er interesseret i at lade batteriet op i tide og utide. Den faktiske rækkevidde kan variere en hel del afhængig af valg af hjælpeniveau og andre faktorer.

Kalkhoff elcyklen har selvfølgelig også en fantastisk brugervenlighed. I forhold til brugervenligheden er det oplagt at fremhæve det store display, som giver et godt overblik over både hastighed, distance og meget mere.

Elcyklen leveres 100 % samlet, hvorfor teknisk viden omkring samling af elcykler ikke er påkrævet. Ergo kan du tage din nye elcykel i brug med det samme.

Kalkhoff Jubilee B7R Advance 13.4ah

Specifikationer:

 • Brand: Kalkhoff
 • Antal gear: 7
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2018

Et andet godt valg: Kalkhoff Jubilee B7R Advance 13.4ah

Kalkhoff Jubilee B7R Advance 13.4ah er ikke en testvindende elcykel, men det er ikke desto mindre en model med mange fine funktioner og detaljer. Derfor kan vi kun anbefale dig at tage den med i overvejelserne mht. valg af elcykel.

Kalkhoff elcyklen er fuldt udstyret med alt fra støtteben og pumpe til skærme, lygter og bagagebærer. Du får altså alt, hvad du skal bruge i én og samme pakke. Det skal i den anledning nævnes, at elcyklen også byder på affjedring i saddelpind og forgaffel. Dette er med til at sikre en sublim komfort. Forhandleren oplyser desforuden, at elcyklen har køreegenskaber som en almindelig cykel. Dét er ret unikt for denne type cykel.

Af andre vigtige funktioner er det værd at fremhæve den stærke centermotor, det store display og de indvendige gear. Der er al mulig god grund til at kigge nærmere på denne elcykel, som er et godt valg til prisen.

billigt valg Mustang Emotion elcykel med 7 gear

Specifikationer:

 • Brand: Mustang
 • Antal gear: 7
 • Motortype: Forhjulsmotor
 • Årgang: Ukendt

Det billige valg: Mustang Emotion elcykel med 7 gear

En billig elcykel er ikke nødvendigvis det samme som en dårlig elcykel. Der findes i hvert fald masser af billige elcykler, som klarer sig overraskende godt på de vigtigste parametre. I vores elcykel test har vi fundet en fantastisk model i den lave prisklasse.

Mustang Emotion elcykel med 7 gear er ikke markedet bedste elcykel, men til prisen er det mere end svært at finde et bedre alternativ. Mustang elcyklen leverer en rækkevidde på 40-70 km. pr. opladning, 25 års stelgaranti og 7 gear inkl. gå-funktion. Elcyklen er tilegnet dig, som cykler et sted mellem 5 og 30 km. om dagen. Der er mulighed for at lade batteriet op på 4-6 timer. Dette kan med fordel gøres om natten, så elcyklen er klar til en ny dag.

Mustang Emotion elcykel med 7 gear er udstyret med punkteringsbeskyttede dæk og indvendige gear, som letter vedligeholdelsesdelen. Derudover vil vi gerne fremhæve den justerbare frempind og den bløde sadel. Du kan evt. tilkøbe en praktisk cykelkurv, hvis du gerne vil bruge din elcykel på indkøbsture. Læs mere om elcyklen hos forhandleren, hvor der også er udgivet en lang række kundeanmeldelser, såvel positive som negative anmeldelser.

Gode råd om brug af elcykler

Elcyklen er en fantastisk opfindelse – det kan vi vist alle blive enige om.

Der er adskillige fordele ved elcyklen, som giver både ældre og fysisk svækkede mennesker mulighed for at cykle trods et nedsat energiniveau og diverse skavanker. Dette er helt fantastisk, idet disse mennesker ikke længere er tvunget til at tage bilen på arbejde, på indkøbsture osv. Dog er der en række ting, man skal være opmærksom på, inden man sætter sig til rette på elcyklen og bevæger sig ud på cykelstierne. Du får vores bedste råd herunder:

 1. Lær din elcykel at kende – Erfaren cyklist eller ej, så bør du bruge noget tid og energi på at lære din elcykel at kende. En elcykel fungerer nemlig på en lidt anden måde end en almindelig cykel.
 2. Tilpas din fart efter trafikforhold – At du kan cykle hurtigt på en elcykel er ikke ensbetydende med, at du skal gøre det. Det er i hvert fald vigtigt, at man husker at tilpasse sin fart efter forskellige trafikforhold og i øvrigt husker at tage hensyn til andre i trafikken.
 3. Vær synlig i trafikken – Skal du minimere risikoen for at blive involveret i en trafikulykke, skal du gøre dit ypperste for at være så synlig som muligt. Du skal først og fremmest sørge for at udstyre din elcykel med lygter. Dernæst bør du investere i reflekstøj, så du ikke bliver overset i trafikken.
 4. Lad ikke din smartphone forstyrre dig – Det kan ingenlunde anbefales at bruge smartphones eller andre enheder under kørsel, idet enhederne vil stjæle dit fokus og sætte dig i en sårbar situation. Derfor bør du lade din smartphone ligge i lommen eller tasken.
 5. Vær smart; brug cykelhjelm – En cykelhjelm gør muligvis ikke noget godt for dit look, men du bør alligevel bruge cykelhjelm, så dit hoved er godt beskyttet. Der er flere gode eksempler på, at en cykelhjelm kan forhindre alvorlige hovedskader. Ergo er det sund fornuft at bruge cykelhjelm – gerne en sikkerhedsgodkendt en af slagsen.
 6. Vedligehold din elcykel – Elcykler kræver ikke alverdens vedligeholdelse, men det er ikke desto mindre en god idé at sørge for, at elcyklen er i god stand. Du kan evt. alliere dig med en cykelmekaniker, hvis cykler, herunder elcykler, ikke er din stærke side. Der skal helst ikke være en finger at sætte på hverken bremser, gear eller batteriet.

Du kan med fordel se nogle af de mange hjælpevideoer på nettet, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der er særligt ved at cykle på en elcykel. At se videoer er en god måde at forberede sig på. Youtube.com er stedet, hvor du finder de absolut bedste videoer på dette område.

Find flere gode tips til brug og håndtering af elcykler her.

Hvordan er elcyklerne testet?

Der findes mange forskellige måder at teste elcykler på. Den ene måde er ikke nødvendigvis mere rigtig end den anden, men vi vil om ikke andet gerne fortælle dig, hvordan vi har testet vores elcykler.

Nedenfor har vi kort ridset op, hvordan vi har gennemført de forskellige tests:

 • Cykling med motor
 • Cykling uden motor
 • Håndtering af batteri
 • Håndtering af gear
 • Håndtering af bremser
 • Display og betjening
 • Gennemgang af materialer og komponenter

Som du måske kan tyde ud fra ovenstående liste, har vi gået i dybden med vores tests, idet vi har testet elcyklerne på alle vigtige parametre. Dét har været med til at sikre nogle meget grundige og retvisende testresultater. Forbrugerrådet Tænk har i deres test fokuseret på nogle af de samme ting. Læs mere om det her.

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at vi ikke har omtalt alle de testede elcykler i denne guide. For at give dig det bedst mulige overblik har vi kun præsenteret dig for de absolut bedste elcykler.