Bell cykelhjelm

Bell cykelhjelmBell er ikke kun et engelsk ord for klokke, men også navnet på en af verdens førende producenter af cykelhjelme. I dag skal det netop handle om cykelhjelme, hvilket bør fange din interesse, hvis du påtænker at investere i en elcykel eller måske allerede er den lykkelige ejer af en driftsikker og moderne elcykel. Jo tidligere man kommer i gang med at bruge cykelhjelm, desto bedre, uanset om man er 12 eller 52 år gammel.

Bell er så stort et brand og har så stort et udvalg af cykelhjelme, at vi har valgt at dedikere en hel side til den amerikanske virksomhed og deres skønne cykelhjelme. Leder du efter markedets bedste Bell cykelhjelm, så er du havnet på den rigtige side. Vi gennemgår nemlig producentens mest populære cykelhjelme i denne guide.

Bedste cykelhjelme fra Bell

Bell fører et enormt udvalg af cykelhjelme til både mænd, kvinder og børn, hvorfor det er tæt på umuligt at udpege én cykelhjelm, som vælter alle de andre hjelme af pinden. Det er til gengæld muligt at fremhæve nogle modeller, som klarer sig bedre i testsammenhænge end andre.

Skal du have en cykelhjelm, som ikke bare er flot og ergonomisk, men som også er sikker og slidstærk, så vil du med sikkerhed kunne lide de produkter, som vi snart vil præsentere dig for. Forud for udarbejdelsen af denne guide gennemgik vi nemlig hjelmene, som blev tjekket på parametre som design, brugervenlighed, komfort, sikkerhed m.v. Fortsæt læsningen for at finde ud af, hvilke af deres hjelme der er de bedste til prisen. Måske vil resultatet overraske dig.

Neongul tracker cykelhjelm

Neongul tracker cykelhjelmMed denne iøjnefaldende cykelhjelm kan du være sikker på at blive set i trafikken. Der findes trods alt ikke mange farver, som tiltrækker lige så opmærksomhed som neongul. Alene af den grund er denne Bell cykelhjelm værd at investere i.

Den såkaldte tracker cykelhjelm byder selvfølgelig ikke kun på en flot farve og et elegant design. Hjelmen kommer også med et brugervenligt justeringssystem, som gør, at du kan tilpasse den som ønsket med én hånd. Endvidere skal du vide, at hjelmen er udstyret med masser af lufthuller, en aftagelig skygge og en række andre interessante elementer.

Af tillægsprodukter findes der for eksempel en neongul hjelmhue, som du kan bruge under din cykelhjelm. Du kan købe produktet her.

Se Neongul tracker hjelm her hos den billige forhandler »

Sort Local cykelhjelm

Sort Local cykelhjelmHer har vi at gøre med en yderst populær Bell cykelhjelm – måske den mest populære overhovedet. Den store popularitet skyldes i høj grad, at den, takket være det minimalistiske og trendy design, er tilegnet både mænd og kvinder.

Der er i bund og grund tale om en skaterhjelm, men der bør ikke herske nogen tvivl om, at den fungerer glimrende som cykelhjelm. Hjelmen koster ikke alverden, men kan alligevel bryste sig af mange funktioner og detaljer såsom justerbare stropper, et justerbart nakkespænde og ikke mindst en uovertruffen pasform.

Foruden ovenstående er det værd at fremhæve de mange lufthuller, de bløde stropper og ikke mindst den komfortable polstring. Bemærk at denne model findes i mange forskellige farver og størrelser. Dette kan du blive klogere på hos forhandleren, som fører et bredt udvalg af cykelhjelme fra Bell, ABUS og mange andre kendte brands.

Se sort local hjelmen her hos den billige forhandler »

Bell Draft Ergo Fit cykelhjelm

Bell Draft Ergo Fit cykelhjelmBell Draft Ergo Fit har også en masse kvaliteter, som man kun kan blive imponeret over. Den udvalgte hjelm i sort kan bruges af både unge og voksne, som er sikret en trendy cykelhjelm i højeste kvalitet. Modellen er primært egnet til hverdagsbrug, men kan også bruges i forbindelse med sport.

Ikke nok med at cykelhjelmen ser elegant ud, så byder den også på et indbygget insektnet, en lang række ventilationshuller, et justerbart nakkespænde og et let design. Derudover er hjelmen selvfølgelig sikkerhedsgodkendt efter gældende lovgivning. Bell Draft Ergo Fit findes i øjeblikket kun i én størrelse.

Kunne det mon være noget for dig? En mere moderne Bell cykelhjelm finder man næppe.

Se Bell draft Ergo fit hjelmen her hos den billige forhandler »

Bell Zipper infrarød flare til børn

Googler man Bell cykelhjelm børn, vil man finde ud af, at der ikke kun findes én, men rigtig mange forskellige smarte cykelhjelme til børn. En af dem er Bell Zipper, som vi netop vil omtale i dette afsnit. Denne model har flere gange vist sig at være bedst i test inden for cykelhjelme til børn.

Bell Zipper er den perfekte cykelhjelm for små og mellemstore børn. Hjelmen kan ikke kun bruges af cyklisten, men også af skateren, som ønsker at opnå maksimal beskyttelse af hovedet. Bell Zipper hjelmen gør sig ikke kun bemærket med sit infrarøde design, men også for det smarte kliklås-system og den hårde ydre skal. Endvidere kan man glæde sig over, at hjelmen er ualmindelig let at indstille i størrelsen.

De mange fordele ved at vælge en cykelhjelm fra Bell

Afslutningsvis vil vi gerne remse op, hvilke fordele der er ved at købe en cykelhjelm fra Bell. Fordelene er mange, hvorfor vi har gjort os umage med at vælge de mest betydningsfulde. De vigtigste fordele fremgår af nedenstående liste:

  • Hjelmene er trendy og alsidige
  • Hjelmene befinder sig i mellemprisklassen (de fleste kan være med)
  • Hjelmene er lette at justere (de kan tilpasses ethvert hoved)
  • Hjelmene lever op til alle sikkerhedskrav
  • Hjelmene byder på god komfort

Hvad mere kan man ønske sig af en cykelhjelm?