Bedste herre elcykel

Her finder du den helt rette herre elcykel. Se de mest populære elcykler til mænd ved at klikke på knappen herunder.

Rigtige mænd cykler, jovist, men om du skal cykle på en traditionel cykel uden motor, eller om du skal cykle på en elcykel er helt op til dig. Der er fordele og ulemper ved begge cykeltyper.

I denne guide vil vi hjælpe dig med at finde en herre elcykel, som lever op til alle dine krav og ønsker. Det er altså alt for tidligt at opgive jagten på den perfekte elcykel. I guiden kommer vi nemlig med en håndfuld anbefalinger af elcykler, som byder på alle de eftertragtede funktioner og detaljer.

Her på siden vil du blive præsenteret for en række elcykler fra velrenommerede mærker som Gazelle og Kalkhoff. Måske er du heldig at finde din drømmecykel blandt de anbefalede. Det er om ikke andet en god idé at læse hele guiden, da den er spækket med info og inspiration.

De bedste elcykler til mænd

Gazelle Cityzen C8+ HMB

Specifikationer:

 • Shimano skivebremser
 • 8 indvendige gear
 • Kraftig og holdbar motor

Testvinder: Gazelle Cityzen C8+ HMB

Gazelle Cityzen C8+ HMB til herrer er en af hollandske Gazelles topmodeller. Den kombinerer en kraftfuld motor med et holdbart og elegant design spækket med det bedste udstyr. Med Shimano bremser både foran og bagpå er du garanteret optimalt bremsekraft, og med kraftige LED-lygter kan du se perfekt fremadrettet, såvel som andre kan se dig. Cyklen er lavet til dig, der elsker en sporty og hurtig cykel, der med hjælp fra den brølstærke Bosch Active Plus centermotor bringer dig hurtigt og komfortabelt frem i både byen og på landet.

Stellet på Gazelle Cityzen C8+ HMB er produceret i let aluminium, der gør den let og hurtig, men samtidig giver dig tryghed og komfort. Med de 8 indvendige gear og stort set vedligeholdelsesfrie hydrauliske skivebremser er du sikret udstyr, der holder i mange år.

Perfekt kombination af fart og fashion med en Gazelle Cityzen C8+ HMB

Med denne cykel fra hollandske Gazelle får du den perfekte kombination af fart og fashion i en elcykel, da det langtidsholdbare batteri er blevet en integreret del af designet på undersiden af stellet. Så leder du efter en elcykel i topklasse, som du ved, at du kommer til at skulle køre mange kilometer på de næste mange år, så vil denne lækre elcykel fra Gazelle være lige noget for dig.

Gazelle Ultimate C8+ HMB Herre 2020

Specifikationer:

 • Affjedret forgaffel
 • 8 indvendige gear
 • Kraftig motor fra Bosch

Godt valg: Gazelle Ultimate C8+ HMB Herre 2020

Gazelle Ultimate C8+ HMB Herre 2020 er cyklen, der kombinerer det sporty look med stabiliteten og komforten til de daglige ture. Den kraftige Bosch Active Line Plus 3.0 centermotor er flot integreret i stellet og giver et flot og elegant udtryk til denne elcykel.

Med Shimano Nexus 8 gear får du 8 indvendige gear, dvs. at gearene er indbygget i navet i baghjulet, og derfor kræver denne gearserie stort set ingen vedligeholdelse. Derudover får du på denne sporty elcykel fælgbremser også fra Shimano, der er flot og elegant integreret i rammen, så du får den gode bremsekraft og slipper for irriterende kabler. Forgaflen er udstyret med affjedring, der gør køreturen endnu mere komfortabel for dig.

En Gazelle Ultimate C8+ HMB Herre 2020 cykel holder i mange år

Hollandske Gazelle ved nøjagtig, hvordan man laver en cykel, der holder til de hårde vintre i Norden, og derfor kan du med denne Gazelle Ultimate C8+ HMB Herre 2020 være sikker på, at du får en cykel, der holder til de næste mange vintre. Med på cyklen følger også kraftige LED for- og baglygter, der gør det nemt for dig at se i mørke og blive set. Derfor er denne topmoderne elcykel perfekt for dig, der pendler året rundt og ønsker en behagelig tur uanset terræn og omgivelser.

Testvinder: Gazelle CityZen C8 HMB Herre 8g 2017 (elcykel herre)

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line center
 • Gear: Shimano Nexus 8 gear, indvendig
 • Batteri: 300 Wh / 400 Wh / 500 Wh (angiv ønsket størrelse ved bestilling)

Testvinder: Gazelle CityZen C8 HMB Herre 8g 2017

Gazelle CityZen C8 HMB Herre 8g 2017 er for nyligt blevet kåret som testvinder (Electric Bike Award Winner) – og det er altså ikke uden grund. Gazelle har nemlig formået at udvikle en elcykel, som gør det godt på alle parametre. Elcyklen er med sin lange rækkevidde og stærke centermotor måske lige præcis den model, som du har ledt efter i årevis.

Denne elcykel er et glimrende eksempel på, at hollandsk kvalitet aldrig slår fejl. Foruden den stærke centermotor byder modellen også på skivebremser, udvendige gear og et kraftigt aluminiumsstel. Som du måske kan regne ud, er det en elcykel, som kan holde til lidt af hvert. Det er i øvrigt et stort kvalitetsstempel, at forhandleren yder hele 6 års garanti på elcyklen.

Gazelle CityZen C8 HMB Herre 8g 2017 bliver ligesom de fleste andre elcykler leveret samlet, så du skal ikke bruge hverken tid eller kræfter på at rode med små cykeldele. Forhandleren tilbyder sågar at montere evt. tilbehør uden ekstra beregning. Dét er god service.

Du kan via bosch-ebike.com beregne batteriets rækkevidde, ifald du gerne vil blive klogere på denne faktor.

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Performance CX, 36 V / 250 W
 • Gear: Shimano Alivio, 9-speed
 • Batteri: Bosch PowerTube Li-Ion 36V / 13,4 Ah (500 Wh)

Anbefaling: Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 (elcykel herre)

Produktet er udgået - se vores andre anbefalinger.

Kalkhoff har de seneste år formået at fremstille den ene fantastiske elcykel efter den anden – og her kommer så det nyeste skud på stammen.

Den udvalgte model – Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 – er en sporty herre elcykel, som er spækket med gode komponenter og ikke mindst et moderne design.

Søger du med lys og lygte efter en frisk elcykel, som er let at betjene og kommer med en lang rækkevidde, så skal du have fingrene i denne sportsmodel af tysk kvalitet. Elcyklen bliver leveret med både støtteben, assist mode, affjedring i forgaffel og lav vibration. Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 udmærker sig endvidere ved at være vedligeholdelsesfri, kompakt og brugervenlig. Hvad mere kan man ønske sig af en herre elcykel?

Den anbefalede model er især henvendt til unge mænd, som sætter pris på elcyklens sporty look. Du finder næppe en elcykel, som er mere sporty af udseende end denne. Designet er ikke alt, men det er da rart at kunne drøne rundt på en stilfuld elcykel, ikke sandt?

Elcyklen forhandles i en håndfuld forskellige størrelser – 43, 48, 53 og 58 cm. Du kan med fordel søge vejledning hos forhandleren, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge.

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 bliver af mange cyklister kaldt en hurtig elcykel, idet den er hurtig til at komme op i fart (hurtigere end gennemsnittet).

Kalkhoff Durban Advance G9 7ah Herre 2018 (elcykel herre)

Specifikationer:

 • Motor: Groove Go, 36 V / 250 W
 • Gear: 9-G Shimano 105
 • Batteri: Groove Li-Ion 36 V / 7 Ah (252 Wh)

Prisbaskeren: Kalkhoff Durban Advance G9 7ah Herre 2018

Produktet er udgået - se vores andre anbefalinger.

Kalkhoff Durban Advance G9 7ah Herre 2018 er som skabt for dig, som leder efter en billig herre elcykel, som kan det hele uden at være alt for avanceret. Du skal ikke kun købe elcyklen, fordi den er billig, men også fordi at den kommer med kraftige skivebremser og minimal vedligeholdelse. Derudover får du både støtteben, skærme, bagagebærer for og bag samt lygter med i prisen. Man kan altså roligt sige, at man får noget for pengene.

Står en elcykel med en høj rækkevidde øverst på din ønskeliste, så vil denne model ikke være noget for dig. Den har nemlig en meget lav rækkevidde på blot 45 km. Det betyder, at du relativt ofte skal lade batteriet op, hvis du blot bruger elcyklen et par gange om ugen. Den lave rækkevidde er uden tvivl et minus, men det er ikke desto mindre en fin elcykel til prisen.

Om du skal købe denne fine elcykel, eller om du skal gå efter en af de dyrere af slagsen afhænger af, om du kan leve med den lave rækkevidde. Rækkevidden er en vigtig faktor, men måske er det ikke altafgørende for dig, at rækkevidden er høj? Det kan du evt. tænke lidt videre over.

Billig elcykel herre

Ordet billig har måske en lidt negativ klang, da mange forbrugere forbinder billig med lav kvalitet. Dog skal man som udgangspunkt ikke være bange for at købe en billig elcykel. De billige modeller er nemlig tit og ofte lige så gode – eller næsten lige så gode – som de dyrere modeller. Dermed ikke sagt, at den billige elcykel til 10.000 kr. gør det lige så godt som den dyre elcykel til 30.000 kr.

Er du hverken kræsen eller krævende, så bør du sagtens kunne finde en fornuftig elcykel til 10-15.000 kr. De fleste elcykler koster en del mere, men der findes som bekendt også mange prisvenlige modeller. Lige nu kan man købe prisvenlige elcykler fra Kalkhoff, Gazelle, Kildemoes, Batavus og en række andre mærker. Tjek det ud på nettet og se, om du ikke kan gøre en god handel.

Elcykel tilbud herre

Som tilbudsjæger er det vigtigt, at man ikke bliver så forblændet af den lave pris, at man afgiver en bestilling på en elcykel uden at tænke over, om den reelt lever op til ens ønsker. Når det er sagt, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at der er al mulig god grund til at lede efter gode tilbud på elcykler.

Man kan ganske rigtigt være heldig at falde over gode tilbud i de fysiske tilbudsaviser, men det er som regel nemmere at finde elcykler på tilbud online. Cykelexperten.dk – som vi linker til – har altid mange skarpe tilbud. Hos forhandleren kan du typisk spare op til 25 % på elcykler af høj kvalitet. Det bør du undersøge nærmere.

Stadig i tvivl om du har fundet den rette elcykel? Så gå tilbage til vores store elcykel guide her.

Vi anbefaler dig også at læse om:

Dame elcykel

Læs mere

Gazelle

Læs mere

Kalkhoff

Læs mere