Gazelle elcykel

Gazelle er et meget populært mærke, når det kommer til elcykler i god kvalitet. Her kan du finde de bedste elcykler fra Gazelle. Klik herunder og se de 3 mest populære modeller.

I videoen kan du se de forskellige typer af Gazelle elcykler.

Gazelle er ikke kun navnet på et hovdyr, men også navnet på et hollandsk cykelmærke.

Gazelle er lige nu det førende hollandske cykelmærke, men producenten er ikke kun et populært brand i hjemlandet, men også i lande som Danmark, Australien, Polen, Tyskland, Irland, Østrig og en håndfuld andre lande.

Virksomheden, og det store team bag, har for længst fået deres helt store globale gennembrud, men de hviler bestemt ikke på laurbærene. Gazelle arbejder derimod hårdt og målrettet på fortsat at udvikle de bedste produkter til cykelmarkedet.

Gazelle blev stiftet helt tilbage i 1892 og har dermed omkring 125 år på bagen. Med så mange års erfaring i branchen, kan du være helt sikker på, at de ved, hvad forbrugerne /cyklisterne vil have.

Virksomheden holder i dag intet mindre end 450 personer beskæftiget på deres store hollandske fabrik. Her bliver der hvert år produceret mere end 300.000 cykler, herunder mange tusinde elcykler.

Gazelle elcykler har en række ting tilfælles – ting som smart konstruktionrobust kvalitet og letkørende egenskaber. Er det fordele, som falder i god jord hos dig, så bør du kigge nærmere på deres elcykler.

Før du går på opdagelse i det store udvalg, bør du læse vores anbefalinger. Det er nemlig lykkedes os at finde frem til nogle af de bedste elcykler på markedet – alle sammen af hollandsk oprindelse. Gazelle er kommet for at blive; det tør vi godt garantere.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige Gazelle elcykel? Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

De 3 bedste elcykler fra Gazelle

Gazelle Orange C8 HMS Dame Di2

Specifikationer:

 • Elektronisk gearskifte
 • Shimano centermotor
 • Bedst i test

Gazelle Orange C8 HMS Dame Di2

Denne Gazelle Orange C8 HMS Dame Di2 med de elektroniske, indvendige Di2 gear fra Shimano er en af spydspidserne indenfor elcykler. Hvis du ønsker en komfortabel elcykel, der gør cykeloplevelsen så let som overhovedet muligt, så er her den perfekte elcykel til dig. Kombinationen af elektroniske gear og dobbelt affjedring gør det maksimalt komfortabelt at cykle. Derudover giver den kraftige Shimano Steps centermotor den nødvendige hjælp, der lader dig komme ubesværet frem uanset hvor og hvornår. Som en bonus kan motoren indstilles på ”gåtempo” på op 6 km/t, der lader dig trække cyklen uden besvær.

Hollandske Gazelle har med deres Gazelle Orange C8 HMS Dame Di2 elcykel sat nye standarder for komforten på en cykel. Med affjedring i både saddelpinden og den lette forgaffel vil du have en fantastisk følelse på cyklen. Derudover er cyklen udstyret med kraftige dynamolygter, så du altid har god belysning med dig.

Gazelle Orange C8 HMS Dame Di2 er bedst i test

Med kombinationen af den kraftige Shimano Steps centermotor, den dobbelte affjedring og de elektroniske gear er det ingen stor overraskelse, at netop denne elcykel fra Gazelle blev testvinderen, da forbrugerrådet Tænk lavede en stor test af elcykler i juli 2019.

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line center
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear, indvendig
 • Batteri: 300 Wh / 400 Wh / 500 Wh (angiv ønsket størrelse ved bestilling)

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018 er en af de bedste elcykler til kvinder – hvis ikke den bedste overhovedet. Du kan takket være den stærke centermotor og det komfortdesignede stel med garanti få glæde af denne elcykel, hvad enten du primært cykler på flade landeveje eller i bakket terræn.

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018 byder også på fordele som lang rækkevidde og høj sikkerhed. Den forventede rækkevidde på en opladning er enten 110 eller 180 km. – afhængig af om du vælger det store eller lille batteri. Elcyklens pris kommer helt naturligt an på dit valg af batteri, hvorfor du først vil blive præsenteret for den faktiske pris, når du har valgt batteristørrelse.

Som kvinde på jagt efter en robust elcykel bør du overveje, om denne model ikke kunne være noget for dig. Elcyklen hører til blandt de bedst sælgende elcykler lige nu, så mon ikke den også falder i din smag.

Opsummeret får du en smuk sølvfarvet elcykel, som indeholder alle de mest basale funktioner og komponenter – og lidt mere til.

Gazelle Orange CX HMB - bedste med automatisk gearskifte

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line center
 • Gear: NuVinci automatisk gear, indvendig
 • Batteri: 300 Wh / 400 Wh / 500 Wh (angiv ønsket størrelse ved bestilling)

Gazelle Orange CX HMB Dame 2018

Gazelle Orange CX HMB Dame 2018 er ligesom den forrige model en dame elcykel, som er tilegnet den moderne og kvalitetsbevidste kvinde. Den koster en anelse mere end den gennemsnitlige elcykel, men den byder trods alt også på adskillige fordele.

Den store fordel ved denne elcykel er, at den kommer med automatisk skiftende navgear. Der vil altså automatisk blive skiftet gear, når det enten bliver for tungt eller let at træde i pedalerne. På denne batteridrevne cykel skal du altså ikke tænke på at skifte gear undervejs; det klarer den intelligente elcykel for dig.

Hvad angår rækkevidden, kører elcyklen lige så langt på en opladning som føromtalte elcykel – altså mellem 110 og 180 km. En lang rækkevidde er et stort plus, men hvad er der ellers værd at fremhæve ved denne elcykel? Det er foruden rækkevidden vigtigt at fortælle, at modellen kommer med et stabilt stel, en stærk centermotor samt affjedret sadelpind og forgaffel. Derudover er elcyklen udstyret med støtteben, lås, display og lygter. Med andre ord får du alt, hvad du skal bruge i én samlet pakke. Det er svært ikke at lade sig forelske i denne elegante Gazelle elcykel.

Efter at have læst ovenstående kommer det nok ikke som et chok for dig, at denne model har klaret sig godt i vores seneste Gazelle elcykel test. Den klarede sig især godt på parametre som sikkerhed, komfort og rækkevidde.

Gazelle Orange CX HMB Herre 2018

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line center
 • Gear: NuVinci automatisk gear, indvendig
 • Batteri: 300 Wh / 400 Wh / 500 Wh (angiv ønsket størrelse ved bestilling)

Gazelle Orange CX HMB Herre 2018

Er du landet på denne side, fordi du vil finde en god herre elcykel, så kan du glæde dig over, at vi har fundet denne fine Gazelle elcykel til dig og andre mandlige cyklister. Der er tale om en spritny model, som allerede har taget det internationale cykelmarked med storm.

Den opmærksomme læser har nok allerede opdaget, at denne elcykel ligner meget den, vi kiggede på i forrige afsnit. Ja, faktisk er de næsten helt ens. Den eneste nævneværdige forskel på de to elcykler omhandler selve stellet, som er udformet på to forskellige måder. Prisen er til gengæld den samme.

Gazelle Orange CX HMB Herre 2018 har ligesom sin søster en lang rækkevidde, automatisk gearfunktion og en masse tilbehør bestående af lås, støtteben osv. Elcyklen findes lige nu i tre forskellige størrelser; lille, mellem og stor.

Søg evt. efter elcykel gazelle hos den anbefalede webshop, hvis du vil opleve flere pragtfulde elcykler fra den dygtige producent.

Gazelle elcykel tilbud

Er du fast besluttet på, at din næste elcykel skal være af hollandsk oprindelse, så kan du med fordel lede efter tilbud på elcykler fra det omtalte brand. Det er langt fra sikkert, at du kan finde den ønskede Gazelle elcykel på tilbud, men hvad skulle der ske ved at gøre et forsøg? I skrivende stund kan man spare helt op til 13,5 % på de hollandsk producerede elcykler, hvis man er hurtig. Det er som regel lettest at finde tilbud på elcykler, som allerede har været på markedet i et par år.

En besparelse på 13,5 % lyder måske ikke af meget, men hvis den oprindelige pris for eksempel lød på 18.499 kr., så vil en rabat på 13,5 % spare dig for 2.500 kr. Det er også en slags penge. Generelt er det en god idé at regne ud, hvad man sparer i kroner og ører i stedet for kun at kigge på den procentvise besparelse.

Det er ikke umuligt at finde et godt tilbud på en Gazelle elcykel, men man bør indstille sig på, at man ikke kommer til at svømme i tilbud. Der er nemlig ikke ligefrem tale om et tilbudsmærke – i modsætning til visse andre mærker. Du kan dog læse mere generelt om elcykel tilbud her.

Batteri til Gazelle elcykel

’Hvor kan jeg købe et nyt batteri til min elskede Gazelle elcykel?’

Det kan du selvfølgelig på nettet, hvor udvalget af batterier er stort. Gazelle tilbyder lige nu tre forskellige batteristørrelser bestående af sølv, guld og platin. For overskuelighedens skyld har vi valgt kun at kigge på de to mest populære batterier – henholdsvis Bosch Active Line og Bosch Performance Line.

Læs mere om de to batterityper og de tre batteristørrelser i de kommende afsnit.

Sølv

Watt-timer: 300 Wh

Kapacitet: 8,3 Ah

Rækkevidde: 92 km. / 110 km. (Performance Line / Active Line)

Guld

Watt-timer: 400 Wh

Kapacitet: 11,1 Ah

Rækkevidde: 125 km. / 145 km. (Performance Line / Active Line)

Platin

Watt-timer: 500 Wh

Kapacitet: 13,8 Ah

Rækkevidde: 154 km. / 180 km. (Performance Line / Active Line)

Find de mange overskuelige batteriskemaer på følgende link.

Læs mere om elcykler på forsiden.

Vi anbefaler dig også at læse om:

Dame elcykel

Læs mere

Mustang

Læs mere

Kalkhoff

Læs mere