Kalkhoff elcykel

Her finder du de bedste elcykler fra mærket Kalkhoff. Klik på knappen herunder og se de 3 bedste modeller.

Kalkhoff er en kendt tysk cykelvirksomhed, som siden 1919 har udviklet og produceret adskillige populære cykler, både alm. cykler og elcykler. Kalkhoff har om nogen været med til at præge udviklingen inden for cykelindustrien de seneste hundrede år.

Det er umuligt at sige, om producenten også eksisterer om ti, tyve og tredive år, men mon ikke vi kommer til at se meget mere til den tyske producent i fremtiden. Det er ikke desto mindre noget af en bedrift at have været en del af et konkurrencepræget marked i så mange år. Kalkhoff er ikke bare en stor spiller, men faktisk en af de allerstørste i verden. Kalkhoff er derfor en stor konkurrent til både Mustang, Gazelle og Kildemoes.

Hvorfor købe en Kalkhoff elcykel? – tænker du måske.

Det er der mange gode grunde til. Med en elcykel fra den tyske producent er du altid sikret en veludviklet og gennemtestet elcykel, som holder til mange års brug. Du kan endvidere glæde dig over, at det er nemt at videresælge en elcykel af høj kvalitet, da efterspørgslen på brugte elcykler er stor.

De bedste elcykler fra Kalkhoff

Kalkhoff Agattu 1.B Move R

Specifikationer på Kalkhoff Agattu 1.B Move R:

 • Kraftfuld Bosch Motor
 • 7-G SHIMANO Nexus gear
 • Brugervenlige og praktiske funktioner

Kalkhoff Agattu 1.B Move R

Agattu er en prisvindende elcykel, som blandt andet er anerkendt for sine solide og stabile køreegenskaber. Vil du have en brugervenlig, let og stilfuld elcykel, er Kalkhoff Agattu 1.B Move R et oplagt valg.

Den er skabt til dig, som ønsker en eldreven cykel med samme køreegenskaber som en klassisk cykel.

Brugervenlige funktioner og smagfuldt look

Når du vil gøre brug af din elcykel hver dag, har design og look stor betydning. Agattu er designet til dig, som sætter pris på et strømlinet og harmonisk design. Den moderne dame elcykel har 7 indvendige gear samt alle de detaljer, som du har brug for, når du cykler til og fra arbejde eller indkøb - herunder pumpe, støtteben, bagagebærer, for- og baglygte samt skærm.

Derudover får du egenskaber, som gør din transport endnu mere komfortabel og fleksibel såsom affjedring i saddelpind og forgaffel.

Den alsidige dame elcykel er designet med Bosch Active Line motor, der både er en kraftig og samtidig støjsvag motor bygget på gennemtestet teknologi.

Det er blandt andet på grund af den kraftige og solide motor, samt de moderne kaliberbremser, at Agattu er udråbt som én af de bedste elcykler på markedet.

Kalkhoff Agattu 3.B Move R

Specifikationer på Kalkhoff Agattu 3.B Move R:

 • 36V Bosch-motor
 • 7-G SHIMANO Nexus gear
 • Kaliberbremser (både for og bag)

Kalkhoff Agattu 3.B Move R

Når du vælger en Agattu elcykel, er du sikker på at få en af markedets bedste og mest brugervenlige elcykler til damer. Den elegante og funktionelle cykel er skabt til dig, der vil kunne cykle både korte og lange distancer med maksimal komfort.

Den smarte, røde elcykel er udstyret med 7 indvendige gear, som du nemt kan vælge imellem efter behov.

Få en prisvindende elcykel med Agattu

Kalkhoff Agattu 3.B Move R er udråbt som testvinder blandt elcykler som følge af sin kraftige motor, sit brugervenlige design samt sine praktiske funktioner. Du får en stabil og sikker transport med den kraftige Bosch Active Plus Cruise motor, der er udviklet med brug af den nyeste teknologi på området. Den moderne motor sikrer dig en støjsvag kørsel, så du kan cykle sikkert og komfortabelt både i fritiden og på vej til og fra job.

Den stilfulde, røde dame elcykel er udstyret med praktiske og brugervenlige funktioner såsom affjedring i saddelping og forgaffel samt for- og baglys, bagagebærer, støtteben samt pumpe.

Den robuste og vedligeholdelsesfrie elcykel er perfekt for dig, som vil køre miljøvenligt og få masser af frisk luft og behagelig motion.

Kalkhoff Agattu Dame i7 – testvinderen

Specifikationer:

 • Motor: Impulse 2.0, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologi
 • Gear: 7-G Shimano Nexus
 • Batteri: 396 Wh / 522 Wh / 603 Wh (angiv ønsket størrelse ved bestilling)

Kalkhoff Agattu Dame i7 – testvinderen

Forbrugerrådet Tænk har for nyligt testet 10 elcykler, heriblandt denne elcykel, som de valgte at kåre som testvinder. Kalkhoff Agattu Dame i7 er som alle andre testvindende elcykler en model, som fortjener at blive hyldet, da den skiller sig ud fra mængden.

Denne elcykel modtog testens højeste bedømmelse lydende på 85 procent. Til sammenligning fik de andre testede modeller mellem 55 og 69 procent. Skal man stole på disse testresultater, så er denne elcykel altså markant bedre end markedets øvrige elcykler. Det er dog ingen garanti for, at elcyklen opfylder alle dine krav.

Kalkhoff Agattu Dame i7 er fuldt udstyret med både pumpe, skærme, lygter og støtteben. Derforuden kan vi fortælle, at elcyklen byder på fremragende features som affjedring i forgaffel og saddelpind. Disse features er med til at sikre en komfortabel cykeltur. Oplevelsen bliver ikke mindre god af, at man kan nøjes med at oplade batteriet hver anden eller tredje uge. Batteriets rækkevidde er nemlig på op til 200 km. på en fuld opladning.

Kalkhoff yder 10 års stelgaranti og 2 års garanti på motoren. Husk at du skal registrere din elcykel på producentens hjemmeside, hvis du skal have glæde af garantien. Det skal du helst gøre umiddelbart efter købet. Med så mange års garanti er der ingen fare for, at du skal ud at købe en ny elcykel lige foreløbigt. En Kalkhoff elcykel som denne er næsten altid en god investering, idet den forventede levetid er lang.

Slutteligt vil vi gerne fortælle, at elcyklen er udstyret med en moderne lcd-skærm, som viser batteristatus, hastighed, assistance-styrke og en række andre data.

Kalkhoff Jubilee I7R Advance 17ah Dame 2018

Specifikationer:

 • Motor: Impulse 2.0, 26 V / 250w
 • Gear: Shimano Nexus, 7-speed
 • Batteri: Impulse Li-Ion 36 V, 17 Ah (603 Wh)

Kalkhoff elcykel Jubilee I7R Advance 17ah Dame 2018

Kalkhoff Jubilee I7R Advance 17ah Dame 2018 nåede knap at lande i de danske cykelforretninger, før den vandt sin første danske pris. Elcyklen er bl.a. blevet kåret som bedst i test af cykelexperten.dk, som forhandler elcykler fra en lang række eftertragtede cykelmærker, heriblandt dette tyske mærke. Her var der ikke tale om en decideret Kalkhoff elcykel test, men derimod en mere generel test af forskellige mærker og modeller.

Elcyklen skiller sig ud ved at være udstyret med både hydrauliske kaliberbremser, fodbremse og syv indvendige gear. Du får her en elcykel, som har køreegenskaber som en almindelig cykel og desuden kommer med en robust centermotor.

For at sætte prikken over i’et har producenten valgt at forsyne elcyklen med både bagagebærer, støtteben, lygter og meget andet. For at det ikke skulle være nok, kan vi afsløre, at batteriet har en usædvanlig lang rækkevidde på hele 205 km. Det svarer til en rask cykeltur fra Viborg til Flensborg. Alt i alt er det en pragtfuld elcykel – og prisen er ovenikøbet ganske fair.

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Performance CX, 36 V / 250 W
 • Gear: Shimano Alivio, 9-speed
 • Batteri: Bosch PowerTube Li-Ion 36V / 13,4 Ah (500 Wh)

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 er den ultimative herre elcykel, da den er både moderne, robust og pålidelig. Kalkhoff Entice serien er primært henvendt til unge mænd, men du skal da være velkommen til at købe elcyklen, selvom du befinder dig i 30’erne, 40’erne eller 50’erne. Man bliver jo aldrig for gammel til at køre rundt på en sporty og ungdommelig elcykel.

Kalkhoff Entice Advance B9 Herre 2018 er en designmæssig perle, men elcyklen kan nu godt præstere andet end at se godt ud.

Modellen kommer med en Bosch Performance CX motor, som er en af de stærkeste motorer på markedet. En stærk motor udgør i sig selv en kæmpe fordel, men der er faktisk endnu flere fordele ved denne model. De øvrige fordele består bl.a. af en lang rækkevidde, støtteben, assist mode og affjedring i forgaffel. Klik på linket for at læse mere om modellen – og evt. afgive en bestilling. Du vil helt sikkert ikke komme til at fortryde købet af denne elcykel.

Kalkhoff Pro Connect Herre b9 2017

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Performance Cruise, 36 V / 250 W
 • Gear: 9-G Shimano Alivio
 • Batteri: Bosch Performance Line Li-Ion 36 V / 11,1 Ah (400 Wh)

Kalkhoff elcykel Pro Connect Herre b9 2017

Kalkhoff Pro Connect Herre b9 2017 er ikke længere en nyhed, men du bør ikke afskrive den som en mulighed, før du har læst vores beskrivelse af elcyklen. Den slår nemlig de fleste andre elcykler på vigtige parametre som vedligeholdelse og sikkerhed.

Med denne model er du sikret en elcykel, som er komfortabel at cykle på, og som byder på alt i udstyr – lige fra støtteben og lygter til skærme og bagagebærer. På elcyklen finder du også den populære Bosch Performance motor, som er en meget kraftig en af slagsen.

På styret kan du let danne dig et overblik over relevante data via den indbyggede skærm, som kan betjenes via de intuitive knapper. Her kan du også følge med i, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Dermed vil der aldrig så tvivl om, hvorvidt batteriet er ved at løbe tør for strøm eller ej. Det kan spare dig for mange uheldige oplevelser.

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Performance Cruise / 36v / 250w
 • Gear: 8-G Shimano Altus
 • Batteri: Bosch Powerpack Li-Ion 36v 500 Wh / Bosch Powerpack Li-Ion 36v 400 Wh

Kalkhoff Voyager Move B8 11.1/13.4ah TR Dame 2018

Kalkhoff Voyager Move B8 11.1/13.4ah TR Dame 2018 hører til blandt de elcykler til kvinder, som man bare ikke kan komme uden om.

Elcyklen befinder sig ganske rigtigt i den lave prisklasse, men man bør ikke undervurdere kvaliteten. Den byder nemlig på enestående kvalitet – ikke mindst taget prisen i betragtning.

Skal du have en elcykel med markedets mest udbredte centermotor, otte udvendige gear, hydrauliske bremser og et flot design, så skal du købe denne Kalkhoff elcykel. Man kan godt argumentere for, at en hvid elcykel ikke er det mest praktiske i verden, men vi har uden tvivl at gøre med en yderst flot og feminin model.

Kalkhoff Voyager Move B8 11.1/13.4ah TR Dame 2018 skal også roses for at have en lang batterilevetid, op til 275 % støtteniveau og en blød opstart.

Find gode tilbud på elcykler af tysk kvalitet

Kalkhoff er tysk – og tysk er lig med høj kvalitet.

Det er i hvert fald tilfældet, når det handler om elcykler. De tysk producerede elcykler klarer sig generelt rigtig godt i tests, hvorfor det helt sikkert er værd at kigge nærmere på de mange tyske elcykler.

For at finde tidens bedste tilbud kan man for eksempel søge efter kalkhoff elcykel tilbud eller tilbud på kalkhoff elcykler. Én søgning er som regel alt, hvad der skal til for at finde uimodståelige tilbud på elcykler. Der er ingen grund til at gøre det at finde gode tilbud til en større videnskab. Livet som tilbudsjæger er nemlig ikke så kompliceret, som man kunne frygte.

Søger du en pålidelig Kalkhoff elcykel forhandler, så vil vi gerne slå et slag for at besøge cykelexperten.dk, som fører landets måske bedste udvalg af elcykler til mænd og kvinder. Kalkhoff er helt sikkert et af deres mest populære mærker, men de forhandler også elcykler fra mange andre producenter.

Tjek tilbud på Cykelexperten.dk →

Vi anbefaler dig også at læse om:

Dame elcykel

Læs mere

Gazelle

Læs mere

Mustang

Læs mere