Batavus elcykel

Batavus er det sikre valg, når jagten går ind på den nye elcykel. Den hollandske virksomhed har nemlig mere end 100 års erfaring i cykelbranchen og har i de seneste år imponeret med den ene moderne elcykel efter den anden.

Batavus er et af de mærker, man altid vil støde på, når man gennemsøger markedet for de bedste elcykler. Det hænger helt naturligt sammen med, at Batavus er en af de førende leverandører af elcykler til det danske cykelmarked. Batavus er måske allerede dit favoritmærke? I så fald er du landet på den helt rigtige side.

Batavus elcykel står øverst på rigtig mange ønskesedler i år – især hos det voksne og ældre publikum. Du kan også overveje at ønske dig en elektrisk cykel fra det hollandske kvalitetsmærke, hvis du er træt af din gamle cykel uden hjælpemotor.

Du bliver her præsenteret for et kendt og traditionsbundet firma med mange års erfaring inden for produktion af cykler og elcykler. Firmaet er af hollandsk oprindelse og opererer i dag i store dele af verden. Batavus lancerede deres første cykel i 1904 og har siden da disket op med en masse skønne cykler, herunder mange unikke elcykler. I guiden bliver du præsenteret for en lang række populære modeller. Guiden er interessant for både mænd og kvinder, idet vi omtaler elcykler til begge køn.

De bedste Batavus elcykler

Her er de bedste Batavus elcykler i test

Batavus har efterhånden produceret rigtig mange forskellige elcykler, hvorfor det er mere end svært at udpege den bedste. Alle deres modeller er nemlig spækket med nyttige funktioner og fine detaljer. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at de forskellige modeller ikke er lige populære. Hvilken elcykel der er bedst vil alt andet lige afhænge af, hvad man lægger vægt på som forbruger. Resultatet af en reel Batavus elcykel test kan ikke desto mindre give dig en god fornemmelse af, hvilke af producentens elcykler der klarer sig bedst i test.

De bedste Batavus elcykler er typisk dem, som der bliver søgt efter og handlet mest. Netop antal salg og antal søgninger er de to faktorer, vi har taget udgangspunkt i. Med udgangspunkt i disse to interessante faktorer kommer vi med vores bud på de bedste elcykler til mænd og kvinder. Der er altså ikke tale om en traditionel test.

I de kommende underafsnit vil du blive præsenteret for følgende elcykler fra Batavus:

 • Batavus Harlem e-go
 • Batavus Genova e-go
 • Batavus Stratos e-go
 • Batavus Allegro

Læs med god grund vores korte beskrivelser og anbefalinger, inden du træffer et valg. Det gælder jo om at finde den helt rigtige model. Du kan også besøge den anviste forhandler for at opleve det komplette udvalg. Der findes med sikkerhed en model efter din smag.

Batavus Harlem e-go

Specifikationer:

 • Motor: Yamaha PW-serie 70 Nm W
 • Gear: Shimano Alfine 8 Nexus
 • Batteri: 400 Wh

Batavus Harlem e-go

Batavus Harlem e-go er en let og moderne hverdagscykel, som kan bruges af såvel mænd som kvinder.

Batavus har i den grad gjort noget ud af designet; særligt relevant er det at fremhæve den eksklusive lakering i matsort og de mange rå detaljer. Det sorte look brydes kun af messing på kæde, pedal, klokke og transfers, som er med til at give elcyklen kant og personlighed. Opsummeret er der ikke en finger at sætte på designet. Det er helt og aldeles gennemført. Er du enig i den betragtning?

Batavus Harlem e-go fremstår yderst moderne og gennemført, men hvordan forholder det sig mon med den gennemsnitlige distance? Forhandleren oplyser, at elcyklen kan køre op til 90 km. på en fuld opladning. Distancen afhænger dog af kørestil og andre individuelle faktorer.

Denne elcykel bliver – modsat de fleste andre elcykler – leveret med en masse tilbehør. Du får nemlig både cykelkurv og bagagebærer med i prisen. Således er det muligt at montere et barnesæde e.l. Du kan evt. købe en ekstra cykelkurv til bagagebæreret, hvis du ønsker det.

Afslutningsvis vil vi gerne fremhæve den lydsvage og effektive centermotor, indbygget sensor, hydrauliske bremser og slidstærke gear. Lyder det som din drømmemodel? Så afgiv en bestilling i dag.

Batavus Genova e-go

Specifikationer:

 • Motor: E-motion® Special Edition 25 Nm W
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: 400 Wh

Batavus Genova e-go

Batavus Genova e-go er en unisex elcykel – tilegnet den kræsne forbruger med fart over feltet.

Den koster en smule mindre end føromtalte model, selvom den kan præstere en batterilevetid på hele 100 km. Den faktiske batterilevetid vil dog formentlig være en smule mindre, medmindre du slet ikke bruger hjælpemotoren.

Batavus Genova e-go byder på så mange funktioner og detaljer, at det halve kunne være nok. Det er først og fremmest vigtigt at nævne funktionerne Power Assist og Walk Assist, som gør livet som cyklist en hel del lettere. Med disse funktioner er der hjælp at hente, uanset om du skal cykle op ad en stejl bakke, eller om du ønsker at trække cyklen. Sæt dig med fordel ind i, hvordan du bruger disse to funktioner, inden du cykler ud i verden. Motoren, som er placeret i forhjulet, byder i øvrigt på fem indstillingsmuligheder.

Den udvalgte elcykel byder på lav indstigning, hvorfor den primært er tilegnet kvinder, men den kan altså også bruges af mænd. Modellen forhandles i øjeblikket i to neutrale farver – sort og blå. Husk at vælge den ønskede farve ved bestilling.

Læg også mærke til den indbyggede forlygte, som fremmer synligheden og dermed sikkerheden i trafikken. Batavus Genova e-go er en af de modeller, som bare skal opleves.

Batavus Stratos e-go

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: 400 Wh

Batavus Stratos e-go

Batavus Stratos e-go er en af tidens helt store nyheder inden for elcykler. Der er tale om en 2019 model, som byder på en masse opgraderinger og et yderst stilrent design. Elcyklen er især henvendt til dig, som pendler hver dag og derfor er afhængig af din cykel. Med denne elcykel bliver tilværelsen som pendler lidt rarere. Du kan i hvert fald hurtigt komme fra A til B uden at få sved på panden. Lyder det ikke skønt?

Batavus damecykel 7 gear (omtalte model) byder på et flot design, men der er også andre fordele ved modellen. Elcyklen gør sig også positivt bemærket med en imponerende rækkevidde på op til 90 km. Den er endvidere forsynet med forsikringsgodkendt lås og lygter. Der er med andre ord helt styr på sikkerheden.

Bemærk i øvrigt at elcyklen leveres 100 % samlet til din adresse. Du behøver altså ikke at løfte en finger.

Batavus Allegro

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: 400 Wh

Batavus Allegro

Batavus Allegro er godt nok en ældre model, men det ændrer ikke på, at det er en yderst anbefalelsesværdig elcykel i mellemprisklassen. Faktisk er der fortsat rigtig mange, som vælger denne model, selvom der efterhånden er blevet lanceret en del opgraderinger. Det er ikke desto mindre en yderst praktisk og funktionel elcykel, idet den er anvendelig til såvel korte som lange distancer.

Du er sikret høj komfort takket være elcyklens affjedrede forgaffel og ergonomiske sæde. Der bliver endvidere skruet op for komforten med den lave indstigning, som typisk falder i god jord hos både mænd og kvinder. Elcyklens flotte grønne design sørger i øvrigt for, at du skiller dig ud fra mængden på cykelstierne. Det er bestemt ikke en dårlig ting i disse sort-hvid-tider.

Vi skal selvfølgelig også huske at fremhæve elcyklens gode rækkevidde, lydsvage motor, langtidsholdbare batteri, gode indstillingsmuligheder og betjeningsvenlige display. Bemærk at modellen muligvis snart udgår; derfor bør du slå til hurtigst muligt ved interesse.

Batavus elcykel med centermotor

Som førstegangskøber af en elcykel tænker du måske, at det er underordnet, om motoren er placeret det ene eller andet sted på elcyklen. Placeringen har ikke desto mindre en relativ stor indvirkning på elcyklens balance og funktionalitet. Af følgende grund er det relevant at tage motorens placering med i tankerne. De fleste forbrugere foretrækker en central placering – deraf kommer ordet centermotor.

Batavus ønsker at tilbyde noget for enhver smag og har derfor udvidet deres sortiment med flere elcykler med den eftertragtede centermotor. Du bør i første omgang opleve følgende modeller:

 • Batavus Napoli e-go
 • Batavus Razer
 • Batavus Zonar e-go
 • Batavus Bryte

Fælles for de fleste af producentens øvrige elcykler er, at motoren er placeret i forhjulet. Spørg evt. ind til de to typer, hvis du har svært ved at træffe et valg.

Find tilbud på populære Batavus el cykler

Batavus er ikke et tilbudsmærke, men du kan da være heldig at finde deres elcykler på tilbud. Det gælder alt andet lige om at holde ører og øjne åbne, da de bedste tilbud typisk er tidsbegrænsede. Ergo gælder det om at slå til, når muligheden byder sig.

Googler du Batavus elcykel tilbud, vil du blive præsenteret for en række mere eller mindre attraktive tilbud. Du bør dog lige undersøge markedsprisen, inden du lader dig forblænde af store og farverige tilbudsskilte. Måske forhandles elcyklen billigere andetsteds.

Du gør klogt i at besøge cykler.dk, uanset om du ønsker at købe en herre elcykel eller en dame elcykel. Denne forhandler fører nemlig et stort udvalg af elcykler til både mænd og kvinder. Her kan du helt sikkert finde den rette Batavus elcykel.