Bedste dame elcykel

Her finder du den helt rette dame elcykel. Se de mest populære elcykler til kvinder ved at klikke på knappen herunder.

Elcykler er særdeles populære blandt begge køn, men det er ingen hemmelighed, at interessen for de batteridrevne cykler er størst blandt kvinder. Udbud og efterspørgsel hænger næsten altid sammen, hvorfor det ikke er så mærkeligt, at størstedelen af markedets elcykler er tilegnet kvinder.

Danske kvinder vil ikke blot have en elcykel med lav indstigning. De vil også have en elcykel med høj sikkerhed, god komfort, lang rækkevidde og meget andet. Selvom man begrænser sine muligheder ved at stille mange krav, så er det helt okay at være kræsen, når det kommer til at vælge den rigtige elcykel. Der er jo ingen grund til at bruge mange tusinde kr. på en elcykel, som kun opfylder halvdelen af ens ønsker og behov. Man kan lige så godt gå efter den rigtige løsning første gang, selvom den måske ikke dukker op ved første søgning.

Som kvinde med et ønske om at købe en ny elcykel vil du antageligvis gerne vide, hvilke elcykler der er de bedste til prisen, hvilke der har vundet flest tests, og hvilke der er billigst. Alt dette kan du blive klogere på ved at læse denne guide omhandlende elcykler til damer. I guiden vil vi også stille skarpt på, hvorfor de kære elcykler er så eftertragtede blandt kvinder.

De 3 bedste elcykler til damer

Mustang Elegance

Billigste valg
 • Mustang Elegance 2 gear
 • Frontmotor
 • Pris fra 7.499 kr.

Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018

Bedst til prisen
 • Gazelle Arroyo C7+HMB dame 7g 2018
 • Centermotor
 • 17.999 kr

Batavus Harlem E-GO

Testvinder
 • Batavus Harlem E-GO elcykel
 • Centermotor
 • 20.999 kr.

testvinder dame elcykel - Kalkhoff Agattu Advance i8R 17.5ah

Specifikationer:

 • Motor: Impulse Evo, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologie
 • Gear: 8-G Shimano Nexus
 • Batteri: iNext Li-Ion 36 V / 17,5 Ah (621 Wh)

Testvinderen: Kalkhoff Agattu Advance i8R 17.5ah

Kalkhoff Agattu Advance i8R 17.5ah er en af de elcykler, som har klaret sig allerbedst i testsammenhænge. Kalkhoff Agattu har tidligere vundet en stor test foretaget af Forbrugerrådet Tænk. Det skete senest i 2017, hvor vindercyklen fik en bedømmelse på 85 procent, mens testens øvrige elcykler lå på mellem 55 og 69 procent. Det er blot med til at sætte en tyk streg under, at den tyske producent skaber de bedste elcykler i verden.

Elcyklen har vundet op til flere tests, men hvad er det i virkeligheden, som gør den til noget særligt? Kalkhoff Agattu Advance i8R 17.5ah er en yderst moderne elcykel, som byder på både bluetooth opkobling og usb opladerstik i displayet. Det er features, som man kun finder på ganske få elcykler.

Elcyklens veludviklede motor er utrolig støjsvag, yder assistance ved op til 25 km/t og har hele 4 assistanceniveauer og ikke mindst walk-assist. Der er ikke en finger at sætte på motoren – Impulse Evo – som fungerer ganske upåklagelig.

Batteriet har en rækkevidde på helt op til 205 km. på en fuld opladning.

Kalkhoff Agattu kommer i øvrigt også i en xxl model, som er henvendt til større kvinder på op til 170 kg.

Bedst til prisen - Kalkhoff Jubilee B7R Advance 11.1ah Dame 2018

Specifikationer:

 • Motor: Motor Bosch Active Cruise / 36v / 250w
 • Gear: 7-G Shimano Nexus
 • Batteri: Bosch Powerpack Li-Ion 36v, 11,1 Ah (400 Wh)

Bedst til prisen: Kalkhoff Jubilee B7R Advance 11.1ah

Kalkhoff Jubilee B7R Advance 11.1ah stammer fra den nye Jubilee serie, som efter ganske kort tid på markedet allerede er blevet en kæmpe succes. Den tyske cykelproducent har her formået at fremstille en glimrende elcykel til verdens mange cykelglade kvinder.

Den udvalgte model er udstyret med markedets mest udbredte centermotor, som er kendt for at være støjsvag, slidstærk og pålidelig. Derudover kommer elcyklen med 7 indvendige gear, fodbremse, hydraulisk kaliberbremser samt pumpe, støtteben, skærme, bagagebærer og mange andre dele. Foruden disse mange højdepunkter skal du også vide, at elcyklen kommer med features som affjedring i forgaffel og saddelpind. Du er sikret en yderst komfortabel cykeltur takket være den gode affjedring.

Kalkhoff Jubilee B7R Advance 11.1ah er vores bud på den bedste elcykel til prisen. Det forklarer vi med, at elcyklen er spækket med slidstærke dele og nyttige features.

Med udgangspunkt i ovenstående kan vi konkludere, at det er en fremragende elcykel – ikke mindst taget den lave pris i betragtning. Du kan evt. søge efter bedste elcykel dame og se, hvem der ellers har kåret denne elcykel som den bedste.

Gazelle Orange CX HMB - bedste med automatisk gearskifte

Specifikationer:

 • Motor: Bosch Active Line center
 • Gear: NuVinci automatisk gear, indvendig
 • Batteri: (300 / 400 / 500 Wh) (8,3 / 11,1 / 13,8 Ah)

Bedste dame elcykel med automatisk gearskifte: Gazelle Orange CX HMB

Gazelle Orange CX HMB er ikke bare en helt almindelig dame elcykel. Den bliver nemlig – som en af de eneste elcykler – leveret med automatisk gearskifte. Denne funktion betyder, at elcyklen automatisk skifter gear, hvis det enten er for let eller tungt at træde i pedalerne. Dermed kan du slappe helt af på din cykeltur uden at skulle tænke på at skifte gear hvert andet minut. Denne smarte funktion gør alt andet lige hele oplevelsen en tand bedre og mere afslappende.

Gazelle Orange CX HMB udmærker sig ved at have automatisk gearskifte, men den byder faktisk også på flere fordele bestående af kraftigt stel, affjedret saddelpind, stærk motor og en lang rækkevidde. Rækkevidden er på mellem 110 og 180 km. – afhængig af om man køber det ene eller andet batteri.

Elcyklen har ikke kun et pragtfuld indre, men også et flot og moderne ydre, som du med stolthed kan vise frem på de danske cykelstier.

Billig elcykel til damer

Definitionen på en billig elcykel kan være forskellig fra person til person, men vi mener, at man kan tale om, at en elcykel er billig, hvis prisen ligger under gennemsnitsprisen for en elcykel.

Det er vores opfattelse, at rigtig mange kvindelige forbrugere bruger meget tid på at søge efter billige elcykler uden at sætte sig ind i, hvad man reelt får for pengene. Det er problematisk, idet de helt billige elcykler ikke altid gør det lige godt på vigtige parametre som kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Dermed ikke sagt, at man ikke skal tage højde for sit budget, for det skal man naturligvis.

Kalkhoff Jubilee elcyklerne vil helt sikkert fange din interesse, hvis du er på jagt efter en prisvenlig elcykel. Disse elcykler forhandles nemlig til priser, hvor alle kan være med. Elcyklerne fra denne serie koster mellem 15.999 og 18.999 kr. Med en elcykel fra denne serie er du sikret en god handel. Cykelexperten.dk er en af de forhandlere, du vil falde over, hvis du søger efter billig elcykel dame via en søgemaskine.

Elcykel dame tilbud

Der skal spares, hvor der spares kan.

Lige nu kan du spare penge på en dame elcykel, hvis du bruger tid på at udforske de mange aktuelle tilbud. Der er ikke kun mulighed for at finde gode tilbud på gamle modeller, men også på spritnye modeller og sågar topmodeller fra de forskellige mærker. Man skal som udgangspunkt ikke være ræd for at købe en elcykel på tilbud. Den kan nemlig sagtens være lige så god som de elcykler, som sælges til fuld pris.

Internettet er din bedste ven, når du skal finde den ønskede elcykel til den laveste pris. Søger du efter den ønskede model på nettet, kan du måske finde et skarpt tilbud. Det er i hvert fald forsøget værd.

Derfor er elcykler populære blandt danske kvinder

Det er næppe gået din næse forbi, at de batteridrevne cykler hitter stort hos det kvindelige køn, men har du også styr på, hvorfor især danske kvinder er så glade for elcykler? Ellers giver vi dig svaret i dette afsnit.

Som travl karrierekvinde og mor er det en fordel at kunne komme hurtigt rundt, og det er netop her, at elcyklen kommer ind i billedet. Man kan nemlig hurtigt komme fra a til b på en elcykel, da man får en hjælpende hånd fra motoren. Du kan bruge elcyklen, når du skal på arbejde, aflevere børn, købe ind, eller når du bare har brug for lidt frisk luft og motion.

En anden grund til, at kvinder er vilde med elcykler er, at elcyklerne er både pengebesparende og miljørigtige. Den fornuftige kvinde sætter tilsyneladende pris på, at man både kan skåne pengepung og miljø.

Køb en elcykel i stedet for en bil

Står du og mangler et transportmiddel, så bør du overveje at købe en elcykel i stedet for en bil. At cykle er ikke bare en sundere måde at komme rundt på. Det er også betydeligt billigere og ikke mindst mere miljørigtigt at hoppe på elcyklen i stedet for at sætte sig ind i en klimaskadende bil. I storbyer som København, Aarhus og Aalborg er det oftest hurtigere at komme rundt på en elcykel end en bil, idet man på elcyklen ikke bliver påvirket af de lange bilkøer, som opstår hver eneste morgen og eftermiddag.

Vi anbefaler dig også at læse om:

herre elcykel

Læs mere

Kalkhoff

Læs mere

Gazelle

Læs mere
Bedste elcykel dame
4.6 (91.2%) 25 Stemme[r]