Nutcase cykelhjelm

Nutcase er af gode grunde at finde på listen over markedets mest populære mærker inden for cykelhjelme. Nutcase står trods alt bag en lang række anmelderroste og storsælgende cykelhjelme, som vi vil introducere dig for på denne side.

Går du med tanker om at købe en Nutcase cykelhjelm? Så vil vi gerne fortælle dig alt om, hvilke modeller du kan vælge mellem, hvilke fordele der er ved producentens cykelhjelme, hvor du kan shoppe kvalitetshjelme til overkommelige priser og meget mere. Nutcase designer og udvikler cykelhjelme til både børn, kvinder og mænd, hvorfor der er noget for enhver smag. Læs guiden eller klik dig direkte ind på forhandlerens side.

Derfor skal du vælge en Nutcase hjelm

Nutcase har i årevis været et populært brand, men hvorfor er dette mærke i virkeligheden så populært? Det er der tilsyneladende flere gode grunde til. Den amerikanske producent bag hjelmene har formået at skabe noget, som både designmæssigt, kvalitetsmæssigt og komfortmæssigt falder i cyklisternes smag. Søger du efter den bedste cykelhjelm, så vil du højst sandsynligt erfare, at mange medier har kåret netop en af deres hjelme som bedst i test.

Mangler du svar på, hvorfor du skal vælge en Nutcase cykelhjelm til fordel for en cykelhjelm fra et andet mærke, så bør du tjekke nedenstående liste ud:

 • Overkommelige priser – Nutcase er et alsidigt og prisvenligt brand, som henvender sig til en bred aldersgruppe og til begge køn. Størstedelen af deres hjelme koster mellem 500 og 700 kr. Det mener vi og de fleste andre er en fair pris for en sikker og moderne hjelm. Nutcase byder ikke kun på lave priser på cykelhjelme. De giver dig også mulighed for at købe ørevarmere, pudesæt, nakkespænder og diverse beslag til fine priser.
 • Flotte farver og friske motiver – Nutcase producerer alt andet end kedelige cykelhjelme. Det er i hvert fald mere reglen end undtagelsen, at deres hjelme er prydet med friske motiver og flotte farver. Det er for eksempel muligt at købe cykelhjelme til børn med motiver af bier, mariehøner, sommerfugle, blomster og meget mere. Hjelmene til den voksne målgruppe er lidt mere afdæmpede i stilen. Du er om ikke andet sikret en trendy hjelm.
 • Sikkerheden er et afgørende element – Nutcase sætter en dyd i at levere de sikreste cykelhjelme, idet de ønsker dig en tryg cykeltur. Fælles for alle deres hjelme er, at de lever op til alle europæiske standarder for trafiksikkerhed. Forbrugerrådet Tænk har godkendt hjelmene, hvilket i sig selv er et stort kvalitetsstempel. Nutcase bliver i øvrigt ofte omtalt og anbefalet af diverse cykelmedier.
 • Tilpasser sig din hovedform – Nutcase har også imponeret med deres nye cykelhjelme, som ved hjælp af skum kan tilpasse sig efter din hovedform. Det sikrer dig øget komfort og tryghed. Bemærk at ikke alle producentens cykelhjelme byder på denne egenskab. Spørg gerne ind til produktet, hvis du er i tvivl.

De mest solgte Nutcase cykelhjelme

Nutcase er i skrivende stund landets bedst sælgende mærke inden for cykelhjelme. Hvert år bliver der faktisk afsat mange tusinde cykelhjelme alene på det danske marked. Selv populære brands som ABUS og Hövding har svært ved at følge med. Dog er det ingen hemmelighed, at ikke alle Nutcases hjelme sælger lige godt. I de næste par afsnit vil vi fremhæve producentens bestsellers. Dette kan måske give dig inspiration til, hvilken cykelhjelm du skal vælge. Dermed ikke sagt, at den bedst sælgende hjelm nødvendigvis er den bedste.

Nutcase Blackish Gen3

Nutcase Blackish Gen3Nutcase Blackish Gen3 er uden sammenligning den bedst sælgende cykelhjelm. Det kan der være flere forklaringer på. Her har vi i hvert fald at gøre med en alsidig sort hjelm, som er udstyret med et diskret design og smarte detaljer. Da hjelmen er meget diskret i dens look, kan den bruges af både mænd og kvinder. Hjelmen er desuden fremstillet i tre forskellige størrelser, hvorfor du også bør kunne finde hjelmen i din størrelse. Husk at angive den ønskede størrelse ved bestilling.

Nutcase Blackish Gen3 hitter ikke kun pga. det flotte design. Hjelmen er også udstyret med en smart magnetisk hagelås, en let aftagelig skygge og ikke mindst en skruespænde i nakken, som gør det nemt og hurtigt at tilpasse størrelsen.

Alt ovenstående kan du få lov til at opleve, hvis du køber denne Nutcase cykelhjelm, som forhandles til en overraskende lav pris. Hjelmen er naturligvis sikkerhedsgodkendt.

Se Blackish Gen3 her hos den billige forhandler »

Nutcase Black Zone cykelhjelm

Nutcase Black Zone cykelhjelmNutcase Black Zone ligner til forveksling førstnævnte cykelhjelm, men der er faktisk en række nævneværdige forskelle på de to modeller.

Hjelmen byder på det karakteristiske runde design, som i årevis har hittet hos danske cyklister. Du får her en gylden mulighed for at erhverve dig en urban cykelhjelm, som er mere luftig, fleksibel og alsidig end de fleste andre hjelme. Nutcase Black Zone er udstyret med hele 14 luftkanaler, hvilket gør den meget luftig. Dette vil du helt sikkert sætte pris på, når du skal cykle om sommeren.

Denne Nutcase cykelhjelm leveres også med en behagelig hagerem, klikspænde og ikke mindst bløde stropper. Om du er mand eller kvinde, så vil du helt sikkert blive glad for cykelhjelmen, som byder på det bedste fra alle verdener.

Se Black Zone her hos den billige forhandler »

Nutcase Black Tie Metroride

Nutcase Black Tie MetrorideNutcase Black Tie Metroride bliver ligeledes fremhævet af rigtig mange anmeldere og cyklister. Lad os sammen kigge nærmere på dens egenskaber og detaljer.

Som den kommende indehaver af denne cykelhjelm kan du ikke kun glæde dig til, at du skal opleve den aftagelige skygge, de store ventilationshuller og den lette vægt. Du kan også glæde dig til at opleve hjelmens flotte design, som med sikkerhed vil passe til dit outfit. Denne hjelm er et godt bud, hvis du netop søger en strømlinet og let cykelhjelm i en neutral farve. Det skal i øvrigt nævnes, at hagelåsen kan åbnes med én hånd. Hvad mere kan man ønske sig af en cykelhjelm?

Se Black Tie Metroride her hos den billige forhandler »

 

Stort udvalg af Nutcase for enhver

Nutcase er godt nok et amerikansk brand, men det betyder selvfølgelig ikke, at du som dansker ikke kan få fingrene i deres cykelhjelme. Faktisk er der efterhånden rigtig mange danske forhandlere af det eftertragtede amerikanske mærke. En af dem er eCykelhjelm, som har specialiseret sig i at sælge sikre cykelhjelme til både børn og voksne.

Nutcase står bag en lang række populære cykelhjelmsserier. Det vedrører bl.a. følgende serier:

 • Nutcase Tracer
 • Nutcase Metroride
 • Nutcase Zone
 • Nutcase Baby Nutty
 • Nutcase gen3

Hvilken serie er din personlige favorit?

Foruden de mange forskellige serier kan producenten byde på en masse forskellige farver og former. Du kan for eksempel købe en rund cykelhjelm, som efterhånden er producentens varemærke.

Nutcase har med deres mange kollektioner gjort det muligt at købe cykelhjelme til hele familien, såvel børn som voksne. Hos anviste forhandler kan du sortere de mange Nutcase cykelhjelme efter pris, størrelse m.v. Gør med god grund dette, hvis du har svært ved at overskue det store udvalg.

Sådan finder du den rette størrelse

Ved bestilling af en Nutcase cykelhjelm skal du selvfølgelig angive den ønskede størrelse. Opstår der i den forbindelse tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så skal du gøre følgende:

 • Find et målebånd frem
 • Mål dit hoved (få med fordel en anden til at gøre det)
 • Vælg en hjelm (med udgangspunkt i dine mål)

Skriv eller ring til forhandleren, hvis du fortsat er i tvivl. Bemærk at der findes både voksen- og børnestørrelser. Undgå så vidt muligt at forveksle disse.

Værd at vide om Nutcase

Nutcase er som tidligere nævnt et amerikansk brand, som har eksisteret siden 2000. Mange år senere – i 2014 – begyndte firmaet at samarbejde med tre dygtige artister. Dette mundede ud i, at Nutcase lancerede en håndfuld nye flotte designs. Nutcase er den dag i dag ikke kun til stede i Danmark og USA, men også i Belgien, Australien, Tyskland, Italien, Korea og mange andre lande. Ergo er det et internationalt brand med fuld fart fremad.

Læs mere om brandet på www.ecykelhjelm.dk - dansk forhandler af cykelhjelme fra populære brands. Du kan få glæde af en cykelhjelm, uanset om du har sat din lid til en alm. cykel eller en moderne elcykel.

Læs også denne guide om cykelhjelme »