Cykelhjelm med lys

Cykelhjelm med lysØnsker du som cyklist at blive set i trafikken med henblik på at reducere risikoen for at blive involveret i et færdselsuheld? I givet fald vil du gøre klogt i at investere i en cykelhjelm med lys. Med en cykelhjelm med lys for og bag vil du kunne færdes trygt og sikkert på de danske cykelstier. Dog forudsætter den trygge oplevelse selvfølgelig også, at du er vågen og opmærksom. Du skal ikke kun være opmærksom på andre cyklister, men også på fodgængere og bilister, som ligesom dig ønsker at komme sikkert fra A til B. Det handler langt hen ad vejen om gensidig hensyn og respekt.

Selvom både store og små cyklister er blevet bedre til at bruge cykelhjelm end førhen, så er det et faktum, at rigtig mange enten glemmer eller med vilje undlader at bruge hjelm. Det er kritisk, idet manglende brug af cykelhjelm medfører en øget risiko for hovedskader m.v. I dag anbefaler vi ikke kun, at man køber en kraftig og moderne hjelm. Vi anbefaler mere konkret, at man køber en cykelhjelm med lys, så man ikke kun beskytter sit hoved, men også gør sig mere synlig.

De bedste cykelhjelme med lys

Færdes du jævnligt på de danske cykelstier, så har du med al sandsynlighed erfaret, at hjelme med lys bliver mere og mere populære. Skulle det mod forventning være gået din næse forbi, så kan vi fortælle, at efterspørgslen på disse praktiske cykelhjelme er steget markant de seneste år. Det er ikke lovpligtigt, men derimod en rigtig god idé at bære hjelm med indbygget lys. Optimalt set skal der være lys både for og bag – ligesom der er på cyklen.

Da der efterhånden findes rigtig mange cykelhjelme med lys, har vi peget nogle forskellige modeller ud, som vi mener er pengene værd. Du vil med sikkerhed synes godt om en eller flere af modellerne, hvad enten du leder efter en cykelhjelm med lys foran og / eller bagved. Foruden at fremhæve de mest populære modeller vil vi kort præsentere dig for, hvilke fordele der er ved at købe en cykelhjelm med indbygget lys.

Velvet Black Hyban – Rødt LED nakkelys

Velvet Black HYBANVelvet Black Hyban er ikke bare endnu en cykelhjelm med nakkelys. Det er derimod en yderst stilren hjelm, som kommer med mange beundringsværdige detaljer, herunder luftkanaler med indbygget fluenet, et rødt nakkelys, bløde stropper og skruejustering i nakken. Hvad du ellers skal vide om denne hjelm er, at den opfylder alle gældende sikkerhedskrav. Endvidere skal du være bekendt med, at den kun vejer 380 gram. Hjelmen er tiltænkt større børn og voksne.

ABUS – producenten af denne hjelm – har gjort et fantastisk stykke arbejde. De har nemlig formået at designe en af markedets mest populære hjelme. Forhandleren gør opmærksom på, at det indbyggede nakkelys ikke er godkendt som cykellygte. Ergo slipper du ikke for at købe en cykellygte til din cykel eller elcykel.

Sparkling Blue cykelhjelm med lys i – Rød LED i nakken og 2 reflekser

Sparkling Blue cykelhjelm med lys i – Rød LED i nakken og 2 reflekserSparkling Blue Youn-I vil helt sikkert falde i dit barns smag, idet hjelmen er både trendy, ergonomisk og sikker. Vi henviser her til en blå cykelhjelm, men gør i samme ombæring opmærksom på, at hjelmen også findes i mange andre flotte farver. Vær derfor ikke rad for, at du ikke kan finde hjelmen i dit barns yndlingsfarve.

Den udvalgte cykelhjelm med lys er testet og godkendt af et anerkendt institut, hvorfor du kan føle dig helt tryg ved at sende dit barn ud i trafikken. Højdepunktet ved hjelmen er det indbyggede lys, men vi mener også, at det er på sin plads at fremhæve de mange ventilationshuller, praktiske klikspænde, bløde stropper, ekstra reflekser og kraftig yderskal. Hvad angår lyset, så byder det på hele tre funktioner. Alt i alt er det et godt valg.

Urban Winner cykelhjelm med lys bagi

Urban Winner cykelhjelm med lys bagiUrban Winner er en meget klassisk hjelm, som står i høj kurs hos både børn, unge og voksne. Hjelmen kan bæres af alle, da den kommer i et flot og minimalistisk design. Skal du have en alsidig og sikkerhedsgodkendt cykelhjelm fra en af markedets førende leverandører, så går du aldrig helt galt i byen med denne model.

Urban Winner hjelmen leveres med et lys bagpå, men kan derudover også bryste sig af en smart magnetlås, bløde puder på indersiden, behagelig hagepude og masser af reflekser. Alt dette får du til en meget fair pris. Du kan købe cykelhjelmen hos anviste forhandler.

Concrete Grey Urban fra ABUS

Concrete Grey Urban fra ABUSABUS har gjort det igen; de har skabt denne henrivende cykelhjelm med lys bagpå. Det indbyggede lys kunne måske godt stå for sig selv, men producenten har også valgt at forsyne hjelmen med magnetlås, ergonomiske stropper, en solid konstruktion og ikke mindst et hav af praktiske reflekser. Derudover skal vi huske at fremhæve de mange ventilationshuller og den aftagelige skygge.

Opsummeret er det en ganske anbefalelsesværdig cykelhjelm til både børn og voksne.

Fordele ved en cykelhjelm med lys

mand cykler med hjelm m lysDer er delte meninger om, hvorvidt en cykelhjelm med lys er et must-have eller et nice-to-have. Spørger du os, så er det et klart must-have, idet det indbyggede lys er med til at fremme sikkerheden markant.

Er du ikke helt overbevist om, at det er værd at købe en hjelm med lys bagpå, så tag da lige et kig på nedenstående fordele:

  • Det indbyggede lys fremmer cyklistens tryghed = en bedre oplevelse
  • Det indbyggede lys reducerer risikoen for uheld
  • Det indbyggede lys hjælper dine medtrafikanter med at se dig
  • Det indbyggede lys er et godt supplement til cykellygter (ikke en erstatning)

Lys foran eller bagpå

Skal jeg købe en cykelhjelm med lys foran eller bagpå?

I princippet behøver den ene mulighed ikke at udelukke den anden. Skal du opnå maksimal synlighed, så vil det bedste uden tvivl være, at hjelmen er udstyret med lys både foran og bagved. Dog er de fleste cykelhjelme kun udstyret med ét lys, som typisk sidder bagpå hjelmen. Du er som udgangspunkt godt stillet med en cykelhjelm med nakkelys, men det vil selvfølgelig være et plus, hvis der også er indbygget lys foran.

Køb din cykelhjelm med lys i her

Hvor kan jeg købe en cykelhjelm med lys i? Svaret kommer herunder…

Det kan du rigtig mange steder – både online og offline. En af de forhandlere du kan lægge vejen forbi er eCykelhjelm.dk, som fører et stort udvalg af moderne cykelhjelme. Her vil du kunne gøre en god handel på cykelhjelme til både børn og voksne. Tjek deres brede udvalg ud og find din favorithjelm.