Mustang elcykel

Mustang er et populært og billigt elcykel mærke. Her finder du de bedste elcykler fra Mustang. Klik herunder og se de modeller vi anbefaler dig.

Mustang forbindes typisk med hurtige og blærede biler, men i dag skal det ikke handle om biler, men derimod om elcykler. Mustang er nemlig også navnet på et kendt cykelmærke, som har taget det nordiske cykelmarked med storm. Deres cykler er især populære hos danskerne, som sætter pris på muligheden for at købe kvalitetscykler til faste lave priser.

En stor del af producentens aktuelle udvalg består af netop elcykler, som kun er blevet mere og mere efterspurgte de seneste år. Mustang er langt fra et nyt brand; faktisk har producenten eksisteret siden 1945. Her er der altså tale om en virksomhed, som har designet, udviklet og fremstillet cykler og elcykler i over 70 år. Foruden elcykler kan du også købe mountainbikes, foldecykler og børnecykler fra det anerkendte cykelmærke.

Om du køber den ene eller anden Mustang elcykel, kan du være sikker på, at producenten har tænkt over hver en lille detalje i forbindelse med udviklingen. Mustang går nemlig ikke på kompromis med noget – hverken sikkerhed, komfort eller brugervenlighed. Det kan du stole trygt på.

Denne guide er udformet som en Mustang elcykel test, hvor vi omtaler og linker til de mest populære elcykler fra producenten. Mustang Excellence, Mustang Emotion, Mustang Devotion og Mustang Passion er de modeller, vi vil kigge nærmere på i guiden.

De 3 bedste elcykler fra Mustang

Mustang Devotion elcykel med 3 gear

Billigt valg
 • Mustang Devotion elcykel med 3 gear
 • Bedste pris: 6.299 kr.

Mustang Emotion elcykel med 7 gear

Bedst til prisen
 • Mustang Emotion elcykel med 7 gear
 • Bedste pris: 8.299 kr.

Mustang Excellence dame elcykel med 7 gear

Godt valg
 • Mustang Excellence dame elcykel med 7 gear
 • Bedste pris: 8.999 kr.

Mustang Devotion elcykel med 3 gear

Specifikationer:

 • Motor: Forhjulsmotor
 • Gear: Shimano Nexus 3 gear
 • Batteri: Samsung Lithium-celler 36V – 10,4 Ah

Mustang Devotion elcykel med 3 gear

Mustang Devotion elcykel med 3 gear er en af de billigste elcykler fra Mustang – hvis ikke den billigste overhovedet. Prisen er lav, så det store spørgsmål er, om elcyklen er noget værd, når det kommer til stykket?

Der er mange gode grunde til at købe denne billige Mustang elcykel; 40-50 km. pr. opladning, 6 hastigheder, 3 gear og et stærkt batteri. Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man kan få så meget elcykel til den pris, men fortvivl ej, det kan lade sig gøre. Den lyseblå damecykel er beregnet til mindre strækninger, idet rækkevidden er ret lav.

Mustang Devotion elcykel med 3 gear gør sig også positivt bemærket med forseglet krankboks, punkteringshæmmende dæk og antirust-kæde. Elcyklen er i øvrigt udstyret med stropper på bagagebæreret, som gør det nemt at holde styr på tasker, poser osv.

Slutteligt er det vigtigt at nævne, at det ikke er muligt at montere en cykelstol på elcyklen. Elcyklen bliver til gengæld leveret med både batteri og oplader.

Denne model egner sig perfekt til sommerhuset, men er også egnet til hverdagsbrug.

billigt valg Mustang Emotion elcykel med 7 gear

Specifikationer:

 • Motor: Forhjulsmotor
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: Panasonic Lithium Celler 36V – 11.6Ah

Mustang Emotion elcykel med 7 gear

Mustang Emotion elcykel med 7 gear er en smule billigere end føromtalte model, men lad dig ikke skræmme af den lave pris. Denne elcykel er nemlig et pragteksemplar på, at gode elcykler ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. Som kvinde bør du sætte et par minutter af til at kigge nærmere på denne fine damecykel.

Drømmer du om medvind på cykelstierne, så kan du gøre klogt i at købe denne prisvenlige Mustang elcykel. Den kommer nemlig med et ekstra stærkt batteri med en rækkevidde på op til 50 km. pr. opladning. Derudover får du via elcyklen adgang til 7 gear inkl. gå-funktion.

Med en elcykel som denne bliver det pludselig ikke noget problem at overvinde stejle bakker, modvind og længere cykelture. Det hele går let som en leg, når man bliver hjulpet af motoren. Dog skal du vide, at motoren automatisk slår fra, når din fart overstiger 25 km/t.

Det kraftige og holdbare batteri kan let lades op i en alm. stikkontakt. En fuld opladning tager normalt omkring 4-6 timer – afhængig af den aktuelle batteristatus. Batteriet må helst ikke løbe helt tør for strøm.

Af andre højdepunkter kan vi nævne den justerbare frempind, den bløde sadel og de ergonomiske greb. Det er i øvrigt nemt og hurtigt at montere en cykelkurv på elcyklen, hvis man skulle ønske det. Generelt er det rigtig nemt at arbejde med elcyklen; både hvad angår vedligeholdelse og service. Er du ikke overbevist om, at den omtalte Mustang elcykel er pengene værd? Så læs de mange tilgængelige anmeldelser og gør din tvivl til skamme.

Tidligere kunder har i gennemsnit givet modellen 4,7 ud af 5 stjerner.

Mustang Excellence elcykel med 7 gear

Specifikationer:

 • Motor: Forhjulsmotor
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: Panasonic Lithium Celler 36V – 11.6Ah

Mustang Excellence elcykel med 7 gear

Mustang Excellence elcykel med 7 gear er en af de elcykler, som har overrasket os allermest. Ser man kun på prisen, kan man godt være tilbøjelig til at tænke, at elcyklen ikke kan byde på de helt store finesser, men der tager man helt fejl. Elcyklen kommer nemlig med rigtig mange funktioner og kvalitetsmæssige detaljer, taget den lave pris i betragtning.

Foruden at vide at elcyklen er tilegnet kvinder, fortjener du at vide, at den kører op til 40-50 km. pr. opladning, har et integreret batteri i stellet og er udstyret med indfarvede fælge og en cykelkurv. Allerede nu har du nok en idé om, hvorvidt elcyklen er noget for dig, eller om du skal lede videre.

Hvad kan jeg ellers forvente af denne elcykel? Du kan forvente, at den byder på høj sikkerhed og glimrende ergonomi. Det kan du takke de ergonomiske greb og de punkteringshæmmende dæk for. Producenten har også valgt at forsyne elcyklen med en kraftig motor og et overskueligt lcd-display.

Mustang Excellence elcykel med 7 gear leveres 95 % samlet og kommer med intet mindre end 25 års stelgaranti. Selve elcyklen vejer 25 kg.

Vær opmærksom på, at den faktiske pris afhænger af, om du er medlem af forhandlerens kundeklub eller ej. Der kan være mange tusinde kroner at spare ved at handle som medlem, hvorfor det bør overvejes. Du kan læse mere om muligheden for at blive medlem på produktlinket.

Mustang Passion elcykel 7 gear

Specifikationer:

 • Motor: Forhjulsmotor
 • Gear: Shimano Nexus 7 gear
 • Batteri: Samsung Lithium-celler 36V – 10,4 Ah

Mustang elcykel Passion elcykel 7 gear

Mustang Passion elcykel 7 gear er muligvis den mest populære elcykel i rækken, hvorfor den også fortjener lidt opmærksomhed. Som du måske allerede har regnet ud, kommer elcyklen med 7 gear og et ekstra kraftigt batteri. Derudover har elcyklen et aluminiumsstel og en lang rækkevidde på 40-50 km. pr. opladning.

Du har nu mulighed for at gøre en god handel på en Mustang elcykel, hvor der følger både lygtesæt, cykelkurv og batteri med i prisen. Designmæssigt finder du næppe en mere moderne og elegant elcykel på markedet. Der er i hvert fald ikke en finger at sætte på det visuelle aspekt.

Find gode tilbud på cykelmærket

Coop.dk, som vi linker til i guiden, har mange gode tilbud på Mustang elcykler. De gode tilbud er dog forbeholdt medlemmer, hvorfor du skal tegne et medlemskab for at tage del i de gode tilbud. Du kan tilslutte dig den store gruppe af medlemmer ved at klikke dig ind på coop.dk og klikke på bliv medlem. Medlemsklubben tæller i dag over 1,7 millioner danske medlemmer.

Det tager ikke meget mere end 10-15 minutter at tegne et medlemskab – og du skal kun betale et mindre gebyr for at blive medlem.
Tjek tilbud på Coop.dk →

Batteri

En hurtig søgning efter mustang elcykel batteri viser, at et nyt batteri normalt koster 2-3.000 kr. Det er ganske rigtigt mange penge, men hvis alternativet er at købe en ny elcykel til et femcifret beløb, så er det ikke et kæmpe beløb. Du kan også tilkøbe lygtesæt, opladere, cykelkurve og meget andet.

Fandt du ikke den rette elcykel? Så læs vores store guide om elcykler.

Vi anbefaler dig også at læse om:

Kalkhoff

Læs mere

Gazelle

Læs mere

Kvinde elcykel

Læs mere