Specialized elcykel

Specialized elcykler er både innovative og med lækkert design, derudover har flere af dem en fart på op til 45 km/t. Herunder kan du læse meget mere om de smarte Specialized elcykler. Se også hvor du kan købe dem til gode priser.

Specialized elcykler – er de pengene værd eller ej?

Det er blot ét ud af mange spørgsmål, vi vil besvare i denne store guide. Specialized hører i dag til blandt de mest populære brands inden for elcykler, hvorfor en hel guide om dette brand er på sin plads.

Specialized hævder i flere reklamesammenhænge, at de designer og udvikler de bedste elcykler på markedet. Det er tilsyneladende ikke helt ved siden af. Deres elcykler bliver i hvert fald rost af rigtig mange medier og private forbrugere. Dét er som regel et godt tegn.

Specialized er en amerikansk cykelproducent med flere årtier på bagen efterhånden. Virksomheden blev grundlagt af Mike Sinyard i 1974 og har siden da gjort sig positivt bemærket i nærmest hele verden. Det amerikanske brand er ikke længere kun kendt for mountainbikes og racercykler, men også for elcykler til mænd og kvinder. Netop deres fine elcykler er i fokus i denne guide. Du skal læse artiklen til ende, hvis du gerne vil vide mere om, hvad der er særligt ved deres elcykler.

De bedste Specialized elcykler

Hurtigste elcykler med op til 45 km/t

Specialized kan som en af de eneste producenter byde på de populære 45 km/t elcykler, som er på vej frem på det danske marked. Disse særlige elcykler har været tilladt på danske cykelstier siden d. 1. juli 2018.

Det karakteristiske ved disse elcykler er, at de har en tophastighed på 45 km/t. Modsat andre elcykler skal man være minimum 15 år for at betjene en af de hurtige elcykler. Du skal i øvrigt have knallertkørekort, hvis du er mellem 15 og 18 år. Derudover er det lovpligtigt at bruge cykelhjelm – vel at bemærke uanset alder.

Elcykelinfo.dk gør opmærksom på, at der er både fordele og ulemper ved de nyere elcykler med en tophastighed på hele 45 km/t. Du kan læse alt om de mest nævneværdige fordele og ulemper nedenfor.

Fordele

 • Det går hurtigere (45 km/t i stedet for 25 km/t)
 • Det er et godt alternativ til både knallert og bil
 • De er miljørigtige (sammenlignet med knallert og bil)

Ulemper

 • Der skal tegnes forsikring (kontakt dit forsikringsselskab for yderligere info)
 • Der må ikke køres med barnesæde
 • Der må ikke tilkobles en anhænger

Med udgangspunkt i ovenstående fordele og ulemper kan du formentlig nemmere tage stilling til, om de nye elcykler er noget for dig. De fleste kan fint klare sig med en alm. elcykel med en tophastighed på 25 km/t.

De her Specialized elcykler kan du få

Specialized har som bekendt fremstillet et hav af skønne elcykler, hvorfor valget ikke altid er så ligetil.

I skrivende stund findes der fem forskellige modeller – til både mænd og kvinder. De fem modeller består af 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 og til sidst 6.0. For at finde ud af hvilken model du skal vælge, er du nødt til at sætte dig ind i, hvad der adskiller de repræsenterede modeller. Det hjælper vi dig med at finde ud af ved at give dig en kort introduktion til de fem modeller. Fortsæt læsningen for at få et indblik i de funktionsmæssige og økonomiske forskelle. Specialized har meget vel fremstillet en elcykel, som falder i din smag.

Foruden at omtale de forskellige modeller linker vi selvfølgelig til en dansk forhandler, hvor du kan købe elcyklerne. Du kan afgive en bestilling på den ønskede elcykel med ganske få klik. Det hele foregår nemlig online. Bemærk at leveringstiden afhænger af den aktuelle lagerstatus. Bliv klogere på dette hos forhandleren.

Specialized Turbo Vado 2.0 NB 2019

Specifikationer:

 • Brand: Specialized
 • Antal gear: 9
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2019

Specialized Turbo Vado 2.0 NB 2019

Specialized Turbo Vado 2.0 NB 2019 er den billigste elcykel i serien. Denne elcykel findes i øjeblikket i to forskellige farver bestående af hvid og rød. Husk at angive den ønskede farve samt størrelse og batteri ved bestilling. Du skal angive alle disse faktorer, inden du kan lægge produktet i kurven.

Du skal købe denne elcykel, hvis du foretrækker en billig model med de mest nødvendige funktioner og et flot design. Specialized Turbo Vado 2.0 NB 2019 har været – og er fortsat – et populært valg blandt både mænd og kvinder. Modellen er primært egnet til bykørsel, men kan selvfølgelig også bruges i andet terræn. Du kan under alle omstændigheder få glæde af elcyklen grundet den høje brugervenlighed og lange batterilevetid.

Specialized Turbo Vado 2.0 NB 2019 er udstyret med en stille og vibrationsfri motor, som har en lang forventet leveringstid. Der er altså ikke gået på kompromis med motorkvaliteten, selvom prisen er lav.

Batteriet er integreret i selve stellet, men kan selvfølgelig nemt tages af, når det skal lades op. Du skal så vidt muligt undgå at aflade batteriet helt, ved at lade det op, når batteriniveauet nærmer sig bunden. Dog skal det nævnes, at batteriet har en rækkevidde på omkring 140 km. på en opladning. Det betyder, at du ikke skal lade det op hele tiden, medmindre du cykler langt og / eller ofte.

Specialized Turbo Vado 3.0 NB 2019

Specifikationer:

 • Brand: Specialized
 • Antal gear: 10
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2019

Specialized Turbo Vado 3.0 NB 2019

Specialized Turbo Vado 3.0 NB 2019 fås ligesom dens lillebror i flere forskellige farver. Du kan vælge mellem hvid, sort, grå samt sort / gul, altså i alt fire forskellige varianter. Der er endnu en gang tale om en driftsikker og brugervenlig elcykel, som er udstyret med alle de komponenter, man kunne drømme om.

Elcyklen byder på intet mindre end 10 gear, kraftigt aluminiumsstel, robust centermotor og en pålidelig motor. Ligesom producentens øvrige elcykler forhandles denne elcykel i forskellige størrelser. Du finder den rigtige størrelse ved at tage udgangspunkt i din højde. Modellen er udviklet til personer med en højde på mellem 155 og 193 cm. Brug den simple størrelsesvejledning på forhandlerens hjemmeside, så du kan vælge den rette størrelse.

Specialized Turbo Vado 3.0 NB 2019 er et prisvenligt valg, idet man får rigtig meget elcykel for pengene. Der findes ganske rigtigt hurtigere elcykler end denne, men det er ikke sikkert, at du har behov for ekstra fart. Skal du blot cykle frem og tilbage fra arbejde, bør du kunne stille dig tilfreds med denne model. Alternativt kan du overveje 4.0, som lige kan en tand mere.

Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019

Specifikationer:

 • Brand: Specialized
 • Antal gear: 11
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2019

Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019

Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019 forhandles i to flotte farver – henholdsvis rød og sort.

Den minder rigtig meget om den forrige model – dog med ét ekstra gear til forskel. Du får dermed en flot elcykel med hele 11 gear. Derudover kommer elcyklen i et yderst stilrent og sporty design, som man næsten kun kan synes om. Skal du have en god elcykel i mellemprisklassen, så vil denne model være et godt bud.

Det bliver aldrig mere en byrde at skulle cykle takket være denne elcykel, som klarer det hårde arbejde for dig. Den hjælper dig nemlig med at komme frem til din destination uden at få sved på panden. Det eneste du skal huske er at oplade batteriet, når det er ved at løbe tør. Løber du tør før strøm under en cykeltur, må du selv lægge kræfter i. Hjælpemotoren fungerer nemlig kun, så længe man selv træder i pedalerne. Det er bestemt af lov.

Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019 er en af tidens bedst solgte elcykler, så måske er det også den rette for dig? Bedøm selv.

Specialized Turbo Vado 5.0 NB 2019

Specifikationer:

 • Brand: Specialized
 • Antal gear: 11
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2019

Specialized Turbo Vado 5.0 NB 2019

Specialized Turbo Vado 5.0 NB 2019 er tilegnet dig, som lever en hektisk hverdag, hvor tingene ikke kan gå hurtigt nok. Det er nemlig en elcykel med en tophastighed på de eftertragtede 45 km/t. Med en så høj fart vil du kunne spare meget tid i hverdagen, idet det ikke tager ret lang tid at komme til og fra arbejde.

Investerer du i denne elcykel, kan du endelig vinke farvel til både bus, tog og bil. Elcyklen vil nemlig kunne erstatte alle disse dyre og forurenende transportmidler. Du kommer hurtigere frem i storbyen og skal i øvrigt ikke bekymre dig for udgifter til brændstof, service, vask eller andre dyre poster. Du har kun udgifter til selve elcyklen samt strøm. Ergo er det en yderst gunstig investering, som vil have en positiv indvirkning på både økonomi og sundhed. Selvom elcyklen kommer med en hjælpemotor, vil du nemlig få masser af motion.

Specialized Turbo Vado 5.0 NB 2019 kan på trods af en høj tophastighed byde på en lang rækkevidde. Det er desuden nemt og hurtigt at lade batteriet op ved behov. Elcyklen kommer endvidere med 11 gear, centermotor og skivebremse. Det er svært at finde bare én negativ ting at sige om modellen, som klarer sig godt på alle områder.

Specialized Turbo Vado 6.0 NB 2019

Specifikationer:

 • Brand: Specialized
 • Antal gear: 11
 • Motortype: Centermotor
 • Årgang: 2019

Specialized Turbo Vado 6.0 NB 2019

Specialized Turbo Vado 6.0 NB 2019 er producentens topmodel og dermed også den dyreste i rækken. Du skal tage denne model i betragtning, hvis du kun vil have det bedste af det bedste og kan acceptere, at kvalitet koster. Modellen er designet til pendlere, som drømmer om at vinkle farvel til både bil og offentlig transport. Dette ønske kan gå i opfyldelse med den hurtige elcykel fra amerikanske Specialized.

Specialized Turbo Vado 6.0 NB 2019 er en smule bedre end 5.0, idet elcyklen har ekstra gode bremser og affjedret forgaffel. Disse opgraderinger er yderst værdifulde, idet man med en hastighed på 45 km/t har behov for en elcykel med robuste bremser og affjedret forgaffel. Det gør alt andet lige cykelturen lidt mere tryg.

Topmodellen fås i en neutral grå farve og en mere iøjnefaldende gul farve. Du kan vælge den ønskede farve ved bestilling, hvor du også bliver bedt om at vælge en række andre ting. Husk også at købe en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm, så du ikke risikerer at få en bøde. Det er nemlig lovpligtigt at køre med cykelhjelm, hvis man vælger at købe en hurtig elcykel.

Video

Slutteligt vil vi gerne opfordre dig til at se to nye videoer, som handler om de nye, hurtige elcykler. Se de to videoer nedenfor: