Cykeltasker til elcykel

Som den lykkelige ejer af en elcykel, har du nok allerede fået øjnene op for, at man kan købe forskellige former for tilbehør til elcykler. Du har for eksempel mulighed for at købe cykellåse, cykeltrailere, cykelkurve og ikke mindst cykeltasker.

Er du på udkig efter en ny cykeltaske til din elcykel, skal du være opmærksom på, at ikke alle cykeltasker passer til elcykler.

Der er en meget simpel grund til, at langt fra alle cykeltasker kan bruges på en elcykel. Det skyldes, at mange elcykler har et batteri under bagagebæreret. Derfor er du nødt til at gå målrettet efter en cykeltaske, som er designet og udviklet til at fungere med en elcykel. Læs om nogle af de bedste tasker i denne guide.

Find den rigtige cykeltaske til din elcykel

Listen over egnede cykeltasker til en elcykel er lang, hvorfor du er nødt til at specificere din søgning en smule, hvis du skal have held med at finde den rigtige taske.

Herunder kan du blive klogere på, hvilke krav du bør stille til din fremtidige cykeltaske:

 • Stil krav til størrelsen (tag højde for mål og kapacitet)
 • Stil krav til materialet (tag højde for slidstyrke, vandtæthed m.v.)
 • Stil krav til farven og designet
 • Stil krav til vægten (en let cykeltaske bør være at foretrække)
 • Stil krav til sikkerheden (vælg med fordel en cykeltaske med reflekser)
 • Stil krav til brugervenligheden (vælg en brugervenlig cykeltaske – nem montering)

Foruden dine krav bør du også gøre dig tanker om dit budget. Her gælder det for dig om at bestemme dig for, hvor mange penge du vil bruge på cykeltasken. Det er vores indtryk, at de mest slidstærke og brugervenlige cykeltasker koster mellem 300 og 600 kr. Derfor vil det være en fordel, hvis dit budget lyder på omkring 300-600 kr. Jo flere penge du har at gøre godt med, desto flere valgmuligheder har du.

Prisen kommer an på mange ting som kvalitet, kapacitet og mærke.

Du kan helt sikkert finde en passende cykeltaske til en passende pris på nettet. Søg blot efter cykeltasker til elcykel og oplev det store udvalg.

Easydo - taske til bagagebærer - 29 liter

Specifikationer på Easydo - taske til bagagebærer – 29 liter:

 • Taskens kapacitet er 29 liter pr. taske
 • To store rum og sidelommer
 • Vandtæt polyester

Easydo - taske til bagagebærer - 29 liter

Cykeltasker til elcykler er rigtig brugbare, til når du skal have dine ting med rundt omkring, og kurven foran, eller den lille bagagebærer man har bag på, ikke er nok. Easydo tasken til bagagebærer i 29 liter i farven sort er lavet specielt til elcykler, så de passer til deres bagebærer. Easydo har altid gode kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Hvad tasken er lavet til

Produktet er lavet til personer der ejer en elcykel, og som cykler meget rundt og har brug for mere plads til bagagen, om det skulle være skolebøger eller til indkøb på vej hjem. Tasken kan holde til lidt af hvert, og man skal derfor ikke bekymre sig om regnvejr eller hårde vindstød. Det er en dobbeltaske, så der er en taske på hver side.

Tasken har i alt plads til 29 liter, hvor der er to store rum, og så nogle mindre rum, hvor der er plads til telefonen eller ledninger. Desuden er der selvfølgelig refleks på tasken, så du kan være sikker i trafikken. Tasken er nem at sætte op og kommer med en rem, så den sidder ordentlig fast.

Easydo - elcykel taske - 22 liter

Specifikationer på Easydo - elcykel taske – 22 liter

 • 22L pr. taske
 • Praktisk og fleksibelt design med hank
 • Sort og vandafvisende polyesterstof

Easydo - elcykel taske - 22 liter

Når du vil have maksimal glæde med din elcykel, har du brug for at kunne transportere dine vigtige genstande såsom arbejdstaske, sportstaske eller indkøbsposer. Du skal vælge de specialdesignede tasker til elcykler, når du vil have de bedste og mest slidstærke modeller.

Praktisk, rummelig og slidstærk

Easydo - elcykel taske – 22 liter er den perfekte cykeltaske, der kan rumme både poser, arbejdstaske og løse dele. Tasken er 2-delt og skal monteres bagpå din elcykel. Broen mellem de to sidetasker måler 20 cm og er skabt til bagagebærerne på elcykler.

Midt på broen er der indsyet en hank, så du kan tage cykeltaskerne med dig og få praktisk og fleksibel anvendelse med dem.

Med det vandafvisende stof skal du ikke bekymre dig om dit indhold i cykeltaskerne, uanset hvad det danske vejr byder på hver sæson. Det slidstærke og praktiske stof er nemt at vedligeholde med en våd klud efter behov.

Hver taske rummer, hvad der svarer til 22 liter.

Taskesættet er nemt at montere med de medfølgende remme, som sørger for at holde cykeltasken solidt og sikkert på plads bag på din elcykel.

Haberland – Dobbelttaske til elcykel

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Udvendige mål: 31 x 30 x 11 cm.
 • Vægt: 1.450 gram
 • Kapacitet / volumen: 20 liter pr. taske (20 x 2)

Haberland – Dobbelttaske til elcykel

Haberland har designet, udviklet og fremstillet utallige cykeltasker gennem tiden – heriblandt denne fine dobbelttaske. Den udvalgte taske vejer blot 1.450 gram og kan indeholde 20 liter. Det er takket være taskens bærehåndtag nemt at tage tasken med sig på farten.

Tasken er beregnet til montering på elcyklens bagagebærer. Monteringen foregår nemt og ukompliceret, hvorfor det ikke er nødvendigt at følge en lang guide. Der skal nemlig hverken bruges beslag eller anden form for værktøj til monteringsdelen.

Haberland cykeltasken er endvidere udstyret med plastikspænder, som bevirker en ekstra sikker lukning. Derudover byder tasken på synlige refleksmærker, som er med til at optimere sikkerheden yderligere.

Slutteligt skal producenten roses for at have udviklet en cykeltaske, som er nem at rengøre og vedligeholde. Alt i alt er det et rigtig godt køb.

Hvilke former for tasker kan jeg få til min elcykel?

Mange forbrugere tror, at en cykeltaske bare er en cykeltaske, men der er ofte store forskelle på cykeltasker. Der findes nemlig mindst to forskellige former for tasker til elcykler.

De fleste online forhandlere inddeler deres cykeltasker i to underkategorier – cykeltasker til foran og cykeltasker til bag. Derforuden skal du vide, at der findes både enkelttasker og dobbelttasker.

Lad os kigge på, hvilke fordele der er ved henholdsvis cykeltasker til foran og cykeltasker til bag.

Cykeltasker til foran

Cykeltasker til foran er de cykeltasker, som man sætter fast på styret. Den helt klare fordel ved at montere cykeltasken foran er, at du altid kan holde øje med den. Dette mindsker risikoen for ubudne gæster, som ønsker at få fingrene i din computer eller andet indhold i tasken.

En cykeltaske til foran vil i høj grad være en god løsning for dig, som har en barnestol monteret på bagagebæreret. Man kan nemlig ikke finde plads til både barnestol og cykeltaske samme sted, hvorfor det er en god idé at montere barnestolen på bagagebæreret og cykeltasken på styret – eller omvendt.

Cykeltasker til bag

Cykeltasker til bag er uden tvivl de mest populære blandt danske cyklister. Dette er med til at forklare, hvorfor udvalget af cykeltasker til bag er meget større end udvalget af cykeltasker til foran.

Den største fordel ved cykeltasker til bag er, at de er større og dermed kan rumme mere end cykeltasker til foran. Der er som regel masser af plads til både dagligvarer, aviser, sportstøj og meget andet. En cykeltaske til bag er også velegnet til cykelferien.

Denne type cykeltaske er som regel meget let at montere og afmontere.

Se udvalget af cykeltasker her →

Derfor er en cykeltaske til elcyklen en god idé

I denne guide om cykeltasker til elcykel er du blevet lidt klogere på, hvornår du kan få glæde af en cykeltaske til din elcykel, men savner du et bedre overblik over fordelene? Så tag et kig på de vigtigste fordele nedenfor:

 1. Det er en nem og sikker måde at fragte dagligvarer m.v. på
 2. Du slipper for at cykle med en taske på ryggen
 3. Du behøver ikke at investere i en cykelkurv

Vi anbefaler dig også at læse om:

Dame elcykel

Læs mere

herre elcykel

Læs mere

Kalkhoff

Læs mere