E-fly elcykel

E-fly er kendt for dansk kvalitet, lang rækkevidde, høj brugervenlighed og høj sikkerhed. Alt dette får du med en E-fly elcykel. Du bliver her på siden præsenteret for de bedste elcykler fra danske E-fly.

E-fly og deres eftertragtede elcykler fortjener i den grad at blive fremhævet. Der er nemlig adskillige gode grunde til at investere i en E-fly elcykel. De mange gode grunde bliver selvfølgelig omtalt i denne guide, som skal handle om en af markedets mest fremadstormende producenter af elcykler.

E-fly er et dansk cykelmærke fra Reinhardt Bikes, som har mere end 90 års erfaring inden for cykelproduktion. Reinhardt Bikes står foruden E-fly bag Raam, Cultima og mange andre brands. Den familieejede virksomhed sælger i dag både retrocykler, sportscykler, racercykler, mountainbikes og elcykler til ham og hende. Du kan med god grund dykke ned i deres komplette kollektion. De har nemlig designet og udviklet nogle af de bedste cykler, herunder elcykler, til både mænd og kvinder.

Læs også vores komplette elcykel guide her, hvis du endnu ikke ved, hvilken elcykel du skal vælge.

De 3 bedste E-fly elcykler

E-fly elcykler: Disse modeller er de mest eftertragtede

E-fly elcykler er fremstillet af danskere og til danskere. Du har med andre ord mulighed for at erhverve dig en topmoderne elcykel designet til det danske vejr. Det er i sig selv en meget attraktiv mulighed.

Dansk kvalitet er god kvalitet – i hvert fald i dette tilfælde. E-fly er om nogen kendt for at levere elcykler af højeste kvalitet. Det er også derfor, at vi varmt kan anbefale at købe en E-fly elcykel.

Fælles for alle de danskproducerede elcykler er, at de er lette at betjene, ligesom de byder på en henrivende køreoplevelse. Dertil kan man glæde sig over, at deres elcykler er udstyret med brugervenlige betjeningspaneler og solide batterier. E-fly vil helt sikkert være et mærke efter din smag, hvad enten du søger en mountainbike, citybike eller en klassisk model.

Hvilke modeller er de mest eftertragtede lige nu? Det vil vi kigge på i de næste fire afsnit. Vi har nemlig lavet en test for at finde de bedste elcykler fra det danske kvalitetsbrand.

E-Fly Nova Prime - 2018

Specifikationer:

 • Motor: 250W Frontmotor W
 • Gear: Shimano Nexus 7
 • Batteri: 36V Li-ion

E-fly Nova Prime 2018 (Billigste valg)

E-fly Nova Prime 2018 er en meget klassisk elcykel uden de helt store avancerede funktioner. Denne model vil alt andet lige være god for dig, som leder efter en prisvenlig elcykel, som kan præstere en lang rækkevidde, god komfort og høj sikkerhed. Disse krav vil vi mene, at modellen lever op til.

Her bliver du præsenteret for en kvalitetsmodel, som byder på en stærk frontmotor, 7 gear, v-bremse, justerbar sadel og fodbremse. For at det ikke skulle være nok, får du også to lygter – henholdsvis forlygte og baglygte – med i prisen. Batteriet rækker til omkring 60 kilometers kørsel på en fuld opladning. Du kan i øvrigt altid følge den aktuelle batterikapacitet via displayet.

Alt i alt en rigtig fin basis elcykel i den lave prisklasse.

E-Fly Prime Nova Max Center - 2017

Specifikationer:

 • Motor: 250W centermotor W
 • Gear: Nexus® 7 gear
 • Batteri: 36V 10,4 AH Lithium-ion

E-Fly Prime Nova Max Center – 2017 (med centermotor)

E-Fly Prime Nova Max Center – 2017 har godt nok et par år på bagen, men det betyder ikke nødvendigvis, at det ikke kan være et godt bud på din kommende elcykel. Elcyklen kommer trods alt med rigtig mange funktioner og kvaliteter, som du ikke må gå glip af.

Du skal købe dette pragteksemplar af en elcykel, hvis en rækkevidde på 80 km. og punkteringsbeskyttede dæk er fordele, som tiltaler dig. Du skal da også vide, at elcyklen kommer med et robust bagagebærer, lav indstigning, en ergonomisk sadel og selvfølgelig fastmonterede lygter. E-Fly Prime Nova Max Center – 2017 kan også byde på et overskueligt display, 5 hjælpefunktioner, serviceindikator og stærke gear.

Bemærk at elcyklen leveres 100 % samlet.

Du kan vælge mellem farverne kaffe, lilla og grå.

E-Fly Exclusive AGT+ - 2018

Specifikationer:

 • Motor: 250W Frontmotor W
 • Gear: 7 indvendig automatgear
 • Batteri: 36V 16AH Lithium-ion

E-Fly Exclusive AGT+ - 2018

E-Fly Exclusive AGT+ - 2018 er også en nævneværdig elcykel. Elcyklen tilhører en af de nyere kollektioner, hvor man virkelig har skruet op for komforten og batterilevetiden. Forvent en rækkevidde på op til hele 160 kilometers kørsel. Det er meget usædvanligt, at rækkevidden er så lang.

Denne eksklusive elcykel leveres med justerbar frempind, affjedring i sadelpind, lygter, punkteringsbeskyttede dæk, godkendt lås, kraftigt støtteben, læderhåndtag og meget mere. Du kan med fordel besøge anviste forhandler for at læse om alle fordelene. Der er nemlig rigtig mange fordele – flere end vi kan nævne i denne omgang.

Elcyklen bliver efterspurgt af både mænd og kvinder, som kan vælge mellem farverne grå og rosa. Du skal også angive den ønskede størrelse. Modellen er især tilegnet pendleren med langt til job eller studie. Er denne E-fly elcykel mon noget for dig?

E-Fly Exclusive M25+ Center - 2018

Specifikationer:

 • Motor: 250W Frontmotor W
 • Gear: Nexus® 7 gear
 • Batteri: 36V 16AH Lithium-ion

E-Fly Exclusive M25+ Center – 2018

E-Fly Exclusive M25+ Center – 2018 slår de fleste andre elcykler med flere længder - med sin lange rækkevidde og beundringsværdige ergonomi. Det er ikke uden grund, at modellen omtales som en af de stærkeste og mest veludstyrede elcykler på markedet. Du får nemlig alt i én elcykel. Ergo er det et sikkert valg.

Du ser her på en eksklusiv elcykel, som er blevet forkælet med både pumpe, kraftigt batteri, effektiv motor, hjælpefunktioner, god affjedring, indvendige gear og et flot design. For at sætte prikken over i’et kan du cykle op til 160 km. på én opladning. Dermed slipper du for at lade batteriet op i utide.

E-Fly Exclusive M25+ Center – 2018 forhandles i skrivende stund kun i én farve – nemlig blå.

Køb din elcykel på nettet

Glem alt om at bruge en hel dag på at besøge den ene cykelhandler efter den anden. I dag kan du nøjes med at besøge én forhandler – endda en digital en af slagsen. E-fly og alle de andre populære mærker som Mustang (se dem her) og Gazelle (Se dem her) forhandles nemlig på nettet til favorable priser. Du er i øjeblikket kun ét klik fra cykler.dk – den måske bedste forhandler af elcykler til mænd og kvinder.

E-fly har i årevis været et populært mærke på nettet. Deres elcykler bliver i øjeblikket både købt og betalt online, hvorefter de bliver leveret 100 % samlet til kunder fra hele landet. Skal du også eje en E-fly elcykel? Så læg da en ordre i dag. Tjek evt. produktsiden for at finde info om den forventede leveringstid.

Bemærk desuden at du kan købe den ønskede elcykel på afbetaling, hvis økonomien ikke rækker til den ønskede model. Der er jo ingen grund til at gå på kompromis, blot fordi der ikke lige er penge på kontoen her og nu. Du kan blive den lykkelige ejer af en E-fly elcykel ved at betale en beskeden ydelse hver måned.