Met cykelhjelm

Met cykelhjelmMet er sjældent det første brand, man kommer ind på, når snakken falder på cykelhjelme. Der er ikke desto mindre tale om en kendt italiensk virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle og fremstille hjelme til både cyklister, skatere m.v.

Overvejer du at købe en Met cykelhjelm, men er du i tvivl om, hvorvidt hjelmen er pengene værd, så læs guiden til ende. Du vil nemlig kunne læse alt om brandet og deres mange cykelhjelme her. Met står bag cykelhjelme til begge køn og såvel børn som voksne, hvorfor guiden vil være interessant for alle cyklister.

Bedste cykelhjelme fra Met

Selvom der efterhånden er blevet udført rigtig mange tests, så er det svært at svare på, hvilken cykelhjelm der er bedst, da det er meget individuelt, hvilke kvaliteter man vægter højest. Det har nemlig stor betydning, om du vægter kvalitet, ergonomi eller noget helt tredje højest. Tænk evt. lidt videre over dette, hvis du ikke helt ved, hvad du skal gå efter.

I de næste mange afsnit vil vi introducere dig for nogle udvalgte cykelhjelme fra Met. Foruden en kort præsentation vil du finde et link, som vil føre dig ind på forhandlerens hjemmeside. Vi samarbejder med en pålidelig dansk forhandler af cykelhjelme. Forhandleren sælger hjelme fra nogle af de mest populære mærker, herunder Met og Høvding.

Crackerjack fra Met

Crackerjack fra MetCrackerjack fra Met er en klassisk og moderne cykelhjelm i sort med limegrønne detaljer. Hjelmen kommer med et fantastisk ydre, men det er ikke alt. Du vil også opleve, at Crackerjack bliver leveret med aftagelig skygge, en masse ventilationshuller, en rød lysdiode, indbygget fluenet og et smart bespændingssystem. Det er sjældent, at man finder en cykelhjelm med så mange funktioner og detaljer, hvorfor denne model i den grad fortjener at blive fremhævet.

Den udvalgte cykelhjelm er desuden kendt for at være lettere end de fleste. Du får derved en hjelm, som sidder godt og behageligt på hovedet, uanset om den sidder på hovedet i 10 eller 60 min. om dagen. De indbyggede ventilationshuller er med til at sikre, at du ikke får en indelukket oplevelse.

Met Idolo sort

Met Idolo sortMet Idolo ligner umiddelbart en helt almindelig cykelhjelm, men den skiller sig faktisk ud fra mængden på flere områder. Her får du en hjelm, som blot vejer 250 gram, som byder på justerbare remme, og som er let at rengøre og vedligeholde. Begynder hjelmen at lugte, kan du blot tage de indvendige puder ud og vaske dem i hånden. De tåler ikke maskinvask.

Denne Met cykelhjelm findes i to forskellige størrelser bestående af henholdsvis medium og large. Vi kan varmt anbefale at bruge forhandlerens størrelsesguide, hvis man har svært ved at vurdere, hvilken størrelse man skal vælge. For at vælge den rigtige størrelse skal du kende dit hovedmål.

Met Crossover med lys

Met Crossover med lysNyder du at være et skridt foran dine medcyklister, så skal du ikke tøve med at købe denne cykelhjelm med lys. Det indbyggede lys i nakken ser ikke kun stilet ud, men er også yderst praktisk, idet risikoen for at du bliver overset i trafikken er minimal.

Denne elegante hjelm passer alle både størrelsesmæssigt og stilmæssigt. Ergo er det et godt køb for enhver cyklist. Læs mere om den omtalte Met cykelhjelm hos forhandleren. Her kan du også se større billeder af hjelmen og dens ventilationshuller, skygge m.v.

Met Dinosaur børnehjelm

Met Dinosaur børnehjelmMet Dinosaur fortjener også en masse opmærksomhed – det er trods alt en bedårende og sikker hjelm til børn. Hjelmen er blå og prydet med søde motiver. Er dit barn vild med dinosaurer, så kan du være helt sikker på, at denne hjelm vil falde i god jord hos ham eller hende.

Den fine børnehjelm har et flot design, jovist, men hvad med kvaliteten? Vi kan fortælle, at cykelhjelmen har indbygget lys i nakken, en yderst stærk ydreskal, en stødabsorberende inderskal og fremragende justeringsmuligheder. Faktisk er der ikke en finger at sætte på hverken designet eller kvaliteten.

For at sætte prikken over i’et har Met også valgt at forsyne hjelmen med skygge, insektnet og reflekterende klistermærker. Ønsker du at sikre dit cyklende barn bedst muligt, bør du også købe en gul refleksvest, som gør barnet mere synligt i trafikken.

Hvilken Met cykelhjelm er din favorit?

Fordele ved Met cykelhjelme

Som dansk forbruger gør man som hovedregel klogt i at støtte danske virksomheder. Dog kan man godt gøre en undtagelse, når det kommer til cykelhjelme. Det omtalte mærke byder på følgende nævneværdige fordele:

  • Hjelmene er udstyret med masser af udstyr og funktioner
  • Hjelmene er af høj kvalitet
  • Hjelmene kan bæres af alle (både mænd og kvinder samt børn)
  • Hjelmene kan købes billigt på nettet
  • Hjelmene er justerbare og rengøringsvenlige

Met er som bekendt ikke en dansk producent, men fortjener alligevel nogle rosende ord med på vejen, da den italienske virksomhed formår at lancere den ene fantastiske cykelhjelm efter den anden. Faktisk ser vi ikke nogen god grund til ikke at overveje en Met cykelhjelm. Der findes dog også mange andre anbefalelsesværdige mærker.

Se hele udvalget af Met cykelhjelme her »