SCO elcykel

SCO har i årevis – og vil også i fremtiden – forkæle glade cyklister med brugervenlige og pålidelige elcykler af høj kvalitet. Vi kigger nærmere på nogle af deres bedst sælgende elcykler i denne guide. I samme ombæring skal vi kigge på aktuelle anmeldelser og tests.

SCO - Smith & Co – er på mange måder et interessant mærke. Der er nemlig tale om en dansk producent, som om nogen forstår sig på danske cyklisters behov og ønsker. Her har vi vel at bemærke at gøre med en virksomhed, som har forstået, at danske cyklister er kvalitetsbevidste og udelukkende ønsker det bedste af det bedste.

SCO elcykler er i en klasse for sig. Det vil du helt sikkert også opleve efter bare én prøvetur. Det er nemlig sjældent, at man oplever en billig elcykel med så mange kvaliteter og funktioner som den traditionelle SCO elcykel. Er du på jagt efter den bedste elcykel fra SCO? I så fald vil vi gerne hjælpe dig på rette vej.

De bedste SCO elcykler

SCO gør sig ikke kun i elcykler, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at deres elcykler står for en stor del af deres omsætning i disse år. Deres elcykler er nemlig så veldesignede og veludviklede, at de har vundet en lang række priser gennem tiden.

Føtex og Bilka er blot nogle af de forhandlere, som sælger de danskproducerede elcykler. Hos disse forhandlere vil du opleve et stort udvalg, hvorfor du skal holde tungen lige i munden, hvis du skal kunne gennemskue, hvilken SCO elcykel der er den rette for dig. Da du har givet dig tid til at læse denne guide, vil vi gerne præsentere dig for de elcykler, som vi mener er de bedste fra producenten. Det drejer sig om følgende modeller:

 • SCO Premium E-Shopper
 • SCO Premium E-Center
 • SCO Premium E-City

SCO fremstiller elcykler til både mænd og kvinder, hvorfor du bør fortsætte læsningen, hvad enten du er på udkig efter en elcykel til det ene eller andet køn.

De bedste SCO elcykler

sco premium e-shopper dame elcykel

Specifikationer:

 • Motor: 36V, 250W
 • Gear: Shimano Nexus 7 indvendige gear
 • Batteri: 11 AH

SCO Premium E-Shopper

SCO Premium E-Shopper – eller også kaldet SCO Premium Shopper elcykel 28 7 gear – er i den grad en eftertragtet model. Faktisk vil vi våge påstå, at det er forhandlerens bestseller lige nu. Det er naturligvis ikke helt tilfældigt.

Forbrugerrådet Tænk er blot et af de medier, som har haft fornøjelsen af at teste denne fine elcykel. De valgte i den forbindelse at kåre elcyklen som den næstbedste i en stor test. Denne test fandt sted i juni 2017, hvor elcyklen kun fik én mindre betydningsfuld anmærkning. Bemærk at der siden denne test er blevet udviklet en ny og forbedret udgave af elcyklen. Ergo er der bestemt ikke blevet færre gode grunde til at købe elcyklen – faktisk tværtimod.

SCO Premium E-Shopper er et pragteksemplar på en elcykel. Den kommer først og fremmest med et stort og pålideligt 11 AH batteri samt en støjsvag motor. Elcyklen byder derforuden på en fornuftig rækkevidde på omkring 50-65 km. Den reelle rækkevidde afhænger af terræn og egen indsats. Jo flere kræfter du selv lægger i, desto længere vil strømmen række. Batteriet er heldigvis let at lade op, når man engang løber tør for strøm.

Den udvalgte elcykel fra SCO kommer også med fine 28” hjul og intet mindre end 7 gear. Der er vel at bemærke tale om indvendige Shimano Nexus gear, som er med til at sikre en pragtfuld køreoplevelse

Denne SCO elcykel er spækket med smarte funktioner og detaljer, men kan også bryste sig af et flot design. Dertil får man en kraftig og justerbar støttefod. Det er nærmest ikke muligt at kritisere denne elcykel – hverken i forhold til designet eller funktionaliteten.

Sco Premium E-city herre elcykel

Specifikationer:

 • Motor: 36V, 250W
 • Gear: Shimano Nexus 7 indvendige gear
 • Batteri: 11 AH

SCO Premium E-City herre elcykel

Så er tiden inde til at kigge på en fantastisk elcykel til mænd; i form af SCO Premium E-City. Som navnet antyder, er der tale om en bycykel. Elcyklen vil dermed være tilegnet dig, som ønsker at komme hurtigt frem og tilbage fra job, studie eller noget helt tredje.

SCO Premium E-City er ikke en hverken dyr eller eksklusiv elcykel, men man må ikke undervurdere dens kvaliteter. Der er nemlig tale om en premium-udgave, hvor man får mere udstyr og flere funktioner end normalt. Modellen byder bl.a. på et flot og overskueligt display, som giver et godt overblik over hastighed, batteriniveau m.v. Derudover får man 7 indvendige gear, store 28” hjul, bagagebærer og påmonteret lys med i prisen. Alt dette får man til en konkurrencedygtig pris. Du finder den aktuelle pris hos anviste forhandler.

Målt på komfort, så er denne elcykel uden tvivl en af de bedste til prisen. Den er nemlig spækket med masser af affjedring, som er med til at fremme ergonomien. Det betyder, at man kan cykle i timevis uden at få ondt i hverken bagdel, ryg eller knæ. Dog skal man selvfølgelig tage sine forholdsregler, hvis man lider af rygproblemer e.l.

Forkæl dig selv eller manden i dit liv med denne SCO elcykel – det vil du ikke fortryde.

E-center SCO elcykel

Specifikationer:

 • Motor: 36V, 250W
 • Gear: Shimano Nexus 7 indvendige gear
 • Batteri: 11 AH

SCO Premium E-Center dame elcykel

SCO Premium E-Center hører til blandt kvindernes favoritter – med god grund. Her får man nemlig en gennemført elcykel med alt, hvad man kan ønske sig i forhold til både komfort, design, funktionalitet og sikkerhed.

Leder du efter en god hverdagscykel med en pålidelig centermotor, så har vi her den perfekte model til dig. Du er takket være motorens centrale placering sikret en stabil og tryg køreoplevelse uanset terræn. Foruden motoren er det værd at fremhæve nogle af de mange andre kvalitetsdele. Tag for eksempel et kig på det moderne aluminiumsstel.

Hvad angår sikkerheden, så er der ikke en finger at sætte på denne SCO elcykel. Den er nemlig veludstyret fra ende til anden. I første omgang vil det være oplagt at fokusere på den lave indstigning, som medfører, at man sikkert og bekvemt kan komme af og på elcyklen. Derudover har SCO gjort alle brugerne en stor tjeneste ved at udstyre elcyklen med lys, støttefod og bagagebærer. Disse dele skal normalt købes ved siden af, hvorfor der kan være mange penge at spare ved at købe denne elcykel, hvor alt er inkluderet.

Foruden ovenstående er det værd at fremhæve det overskuelige display, de vedligeholdelseslette gear, de punkteringshæmmende dæk og den fine antirust kæde. Vi har ikke mulighed for at fremhæve alle elcyklens højdepunkter i denne omgang, hvorfor vi synes, at du selv skal prøve den.

SCO elcykel test

Det kræver ikke mere end én simpel søgning at finde en nyere SCO elcykel anmeldelse. SCO og deres elcykler har nemlig været i både forbrugernes og mediernes søgelys i mange år. Opmærksomheden har overvejende været positiv, hvorfor SCO kan være stolte over den overvældende opmærksomhed. Du kan evt. foretage din egen test, hvis du ikke har taget stilling til, hvilken cykel du vil købe endnu.

Batteri til SCO elcykel

Er batteriet til din elcykel gået i stykker, så kan du enten få det repareret eller købe et nyt. Du kan blive klogere på dine muligheder ved at kontakte den forhandler, som har solgt dig elcyklen i sin tid. Det er som regel, men ikke altid, muligt at købe reservedele, herunder batterier, til elcykler. Det afhænger i høj grad af, hvor gammel modellen er.

Se også andre populære elcykler på vores forside.