Bedste el løbehjul til prisen

El-løbehjul er blevet umådeligt populære i løbet af de seneste år. For mange er det blevet det foretrukne transportmiddel, frem for cyklen eller offentlig transport. Det skyldes naturligvis at der er mange fordele ved dette valg. Du kommer hurtigere frem, og bruger tilmed mindre energi på at komme fra A til B.

Hvis du selv er på udkig efter et elektrisk løbehjul, så kan valget dog være svært. Som følge af den forøgede popularitet, så er udvalget af el løbehjul blevet kraftigt forøget. Derfor er det vanskeligt at adskille de mange modeller fra hinanden. Heldigvis er det noget, du kan få hjælp til i denne artikel.

Hvilket el løbehjul skal jeg vælge?

Der er mange overvejelser, du skal gøre dig, når du skal købe et el løbehjul. Derfor er det et valg, du er nødt til at træffe med stor omhu. Du skal desuden holde fokus på at vælge det bedste el løbehjul i forhold til dine kriterier. Det er nemlig ikke blot de enkelte modeller, der adskiller sig – det gør brugernes krav også.

Hvis du har svært ved at finde hoved og hale i udvalget, så kan du få en god start herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for et udpluk af de bedste modeller på markedet. Det er elløbehjul, der lever op til de flestes krav. Derfor er der også gode forudsætninger for, at de appellerer til dig og dine præferencer.

GoRunner - El-løbehjul 10 Tommer Sort (20km/t)

Det her er et af de flotteste el løbehjul, som der er at finde på markedet.

Den har en rækkevidde på hele 20 km på en opladning, imens den kan køre 20 kilometer i timen, som bliver drevet af en kraftfuld 350 Watt motor.

Løbehjulet har en vægt på kun 15 kg, imens den kan fragte personer på op til 150 kg, den har både fodbremse, skivebremse og motorbremse. Du skal ikke bekymre dig, om når du skal stille den, at den vælter på jorden. Dette vil ikke være muligt, så længe du anvender, det forud installeret støtteben. Fordi den har 10 tommer hjul, vil du kunne køre på de fleste overflader, uden at du ødelægger el løbehjulet.

Den er desuden udstyret, med et sikkerhedsgodkendt batteri, som overholder den danske lovgivning, batteriet er et Lithium-ion 36V 7.8AH. Når  batteriet er løbet tørt for strøm, så tager det kun 3 timer at oplade den med opladeren der følger med, når du køber dette el løbehjul.

Noget rigtig smart ved det her el løbehjul, det er at den er udstyret med 2 gear, hvor det ene er til de mindre brugere. Fordi hvis du bruger første gear, vil du ikke kunne opnå topfarten som er 20 kilometer i timen, dette vil du dog kunne gøre hvis du bruger gear 2. Hvis du skal bruger den og skal med bussen, så tager det kun 2-3 sekunder, at folde det her el-løbehjul sammen. Det tager heller ikke mere end 2-3 sekunder, når du skal folde den ud igen, så du kan bruge den til transport.

Ninebot by Segway Kickscooter ES2 (25km/t)

Ninebot by Segway Kickscooter ES2Denne kickscooter fra Segway kan du have med dig overalt. Med dens smarte foldefunktion samt nette vægt på 12.5 kg. kan du nemt have den under armen, når den ikke er i brug. El løbehjulet har desuden et fantastisk bremsesystem med to bremsere – en mekanisk og en elektrisk – det gør det sikkert for dig at begive dig ud på nye eventyr.

Dette el løbehjul fra Segway kommer også en med smart bluetooth og app-funktion, du kan koble op på din mobil. Her kan du følge med i alt fra resterende rækkevidde til cruise control. Derudover kommer dette el løbehjul også med en selvstartende forlygte samt LED paneler på undersiden.

OBS: Da denne Ninebot Kickscooter fra Segway kan køre mere end det tilladte 20 km/t, er den ikke godkendt til de offentlige danske veje.

Denver SCK-5300 - billigt el-løbehjul til børn

Denver SCK-5300Med denne særlige letvægts model fra Denver får du et fantastisk el løbehjul, som dit barn med garanti vil blive ellevild for. Ved dette el løbehjul kan du være sikker på, at alt er lavet af hårdføre materialer, der tåler al slags vind og vejr. Designet på dette løbehjul er kompakt og stilrent, hvilket gør den nem at folde sammen og lægge til side indtil næste brug.

El løbehjulet fra Denver kan opnå en maksimalfart på 6 km/t. Løbehjulet sættes dermed manuelt i gang, og når det opnår en fart på 6 km/t, vil løbehjulet automatisk selv tage over, indtil der bliver behov for at bremse op igen.

Da løbehjulet kan tages med overalt, er den ideel som transportmiddel til skole eller til diverse fritidsaktiviteter. Husk altid det rette sikkerhedsudstyr, inden du stiger op på dette smarte el løbehjul.

Centurion løbehjul i sort (20 km/t)

Centurion løbehjul i sort (20 km/t)Med dette el løbehjul fra Centurion får du alt det, du skal bruge i et moderne løbehjul. Ikke nok med at den er foldbar og let at have med under armen på arbejde eller skole, så giver den også en fantastisk kørekomfort, når du bevæger dig rundt på vejene. Med de kraftige 8 tommer hjul vil du ikke kunne mærke eventuelle bump på vejene grundet de formidable støddæmpere.

Dette el løbehjul sørger for, at du altid er sikker på vejene. Maksimal hastigheden er nemlig de tilladte 20 km/t, og med de stærke LED for- og baglys vil du nemt kunne ses i trafikken. Du kan forvente at køre op imod 20 km på en tur, før at den skal oplades igen. Dette gøres dog hurtigt ved hjælp af dens 36v 5,2 ah batteri.

El løbehjul med 30 km/t

Dette produkt er desværre udgået.

Cityway løbehjul med 30 km/tHvis du gerne vil have et kraftigere løbehjul, der kan nå en højere hastighed, så skal du vælge Cityway Sport. Det er et el løbehjul, der er designet til, at du skal kunne komme hurtigt frem. På denne el scooter kan du komme til at suse gennem gaderne med 30 km/t. Det er 10 km/t hurtigere end ovenstående model.

Løbehjulet er blevet udstyret med en kraftfuld motor. Denne motor yder en effekt på op til 500 W. Det er som følge af dette, at den kan nå en hastighed på op til 30 km/t. Batteriet er et 6,6 Ah Lithium-batteri med god lagringsplads, hvorfor du kan køre op til 20 km. på én opladning. Det afhænger dog af flere ting.

Du kan lade batteriet op i løbet af mellem tre og fire timer. Det sker blot i en almindelig stikkontakt. Det er desuden et el løbehjul, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Det er fremstillet af gode materialer og har en robust konstruktion. Derfor kan det også klare en belastning på helt op til 120 kg.

Cityway Sport er udstyret med 8,5" hjul, der absorberer stød og gør din køretur til en sand fryd. På styret er der placeret en LCD-skærm, der viser hastighed, gear og en adaptiv batteriindikator. Derfor kan du altid følge med i den nuværende batteritilstand. Der kommer med en LED-forlygte og -baglygte samt reflekser.

Samtidig har el-løbehjulet to gear; Et Eco- og et Speed-gear. Hvis du ønsker at spare på strømmen eller skrue ned for hastigheden, så skal du blot køre i Eco-tilstand. Når du kører i dette gear, så kan du nå en hastighed på op til 20 km/t.

Ninebot by Segway Kickscooter ES1 (20km/t) – Det mest populære

Dette produkt er desværre udgået.

Ninebot by Segway Kickscooter ES1Dette el løbehjul fra Segway er markedets mest populære Kickscooter grundet dens funktionelle ekstrafunktioner, som vil gøre dine køreture rundt i byen, på vej til arbejde eller studie komfortable og sikre.

Med sine 11.3 kg. er denne kickscooter bestemt ikke nogen sværvægter på løbehjulsmarkedet. Tværtimod kan du, grundet dens funktionelle foldemekanisme, nemt have den med under armen, når du skal med toget eller bussen samt når du ankommer til din arbejdsplads.

Segway har ikke sparet på noget med dette el løbehjul! Med dens smarte app-funktion kan du nemlig hele tiden holde øje med, hvor hurtigt du kører, hvor lang en rækkevidde du har tilbage og så naturligvis den famøse cruise-control funktion, der gør det nemmere at cruise rundt inde i byen.

Løbehjulet har to bremser og fantastiske støddæmpere i begge hjul. Med dens intuitive forlygte kan du altid begive dig trygt rundt på vejene.

El løbehjul regler

Der er flere regler, du skal være opmærksom på, når du køber et el løbehjul. F.eks. skal du sørge for at købe et elektrisk løbehjul, der er lovligt. Herunder bliver du præsenteret for de gældende regler på området:

  • Et el-løbehjul må højst kunne køre 20 km/t, hvis det skal være tilladt i trafikken. El løbehjul der kan køre hurtigere end dette, er ikke tilladt.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet.
  • Det skal være CE-mærket. Det må højst veje 25 kg., og må max. være 2 m. langt og 70 cm. bredt.
  • Der skal være lys på hele døgnet. Der skal være en hvid eller gul lygte foran, og en rød lygte bagpå. De skal være fastmonterede og skal kunne ses på 300 meters afstand.
  • Det skal være udstyret med rød refleks bagpå, hvid refleks foran samt hvide eller gule reflekser på hver side.
  • Du skal følge de gældende regler for cykler, og du skal køre på cykelstien, hvor der er cykelsti.
  • Du skal være fyldt 15 år.
  • Du må IKKE have passager med på løbehjulet.
  • Promillegrænsen er 0,5. Der er nulgrænse for euforiske stoffer.

Smart elektrisk løbehjul til voksne

Det er ikke kun børn og unge, der kan bruge de elektriske løbehjul. Du kan sagtens finde el løbehjul til voksne. Faktisk er der mange voksne, der bruger det som transportmiddel, frem for cykel, offentlig transport m.m. Hvis du også er på udkig efter et elektrisk løbehjul til voksne, så har du naturligvis mange muligheder.

Hvis det skal bruges som transportmiddel til dagligt, så skal det selvfølgelig have en vis kraft i motoren. Det skal kunne præstere en god hastighed (dog maksimalt 20 km/t i henhold til dansk lovgivning). Endvidere er det også essentielt, at det er udstyret med et godt batteri, der kan yde en god rækkevidde.

Smart og praktisk elektrisk løbehjul

Hvad koster et elløbehjul?

Det er ikke nemt at give et konkret svar på dette spørgsmål. Det varierer nemlig rigtig meget fra model til model. Nogle modeller kan købes for cirka 1.000 kr., mens andre koster op mod 5.000 kr. Det er dog ikke noget, der er ensbetydende med, at du blot skal gå på jagt efter et billigt el løbehjul.

Der er typisk mange fordele ved at vælge en dyrere model. Du får nemlig mere for pengene, hvis du køber et elektrisk løbehjul, der byder på en høj kvalitet. Der kan være penge at spare på kort sigt, hvis du vælger en billig model. På længere sigt er dine penge dog bedre givet ud, hvis du vælger med fokus på kvalitet.

Endvidere skal der også tillægges driftsomkostninger. Det er nemlig ikke gratis, om end det er billigere end at køre med offentlig transport eller tage bilen. Et el-løbehjul er drevet af batteri, som skal lades op. Du skal derfor betale for opladningen af batteriet. Heldigvis er det en begrænset driftsomkostning.

Mange vil gerne finde en god el løbehjul pris, hvis de skal købe et elektrisk løbehjul. Som angivet herover, så er en lav pris ikke altid en god pris. Dit fokus skal være på at udvælge en model, der byder på en høj kvalitet til en fair pris. Det inkluderer blandt andet de to modeller fra Cityway, der er beskrevet herover.

El løbehjul på tilbud

Du kan jævnligt finde mange gode el løbehjul tilbud på nettet. Derfor er det også en god idé at holde øjnene åbne for dette. Der kan være mange penge at spare, hvis du støder på et godt tilbud. Derfor er det også værd at holde øje med dette, inden du slår til. I nogle tilfælde kan du spare mellem 500 kr. og 1.000 kr.

I denne forbindelse bør det igen understreges, at en lav pris ikke er ensbetydende med et godt tilbud. Hvis du ikke får kvalitet for pengene, så er det ikke dét værd. Du bør derfor fokusere på at finde tilbud på modeller med gode anmeldelser. En stærk prisreduktion på nogle af de populære modeller vil være et godt køb.

Du kan leje et i København og Aarhus

Der er også mulighed for at leje el løbehjul i København og Aarhus. Flere byer er desuden også begyndt at komme på listen, hvilket inkluderer Odense og Aalborg. Det er dog særligt Aarhus og København, der kan bryste sig af muligheder i denne sammenhæng. Her er der nemlig flere udbyder, der kæmper om markedet.

Det er til dels det store udvalg af elektriske løbehjul, der kan lejes, der har startet den nuværende popularitet af disse transportmidler. Der er mange, der lejer et el løbehjul i stedet for at tage bussen eller metroen. Flere har dog fået øjnene op for, at det faktisk giver mening at købe deres eget – af flere årsager.

Det handler dog hovedsageligt om, at det er billigere at købe sit eget løbehjul. Førstegangsbetalingen kan være høj, men på sigt er driftsomkostningerne dog markant billigere. Hvis du ved, du kommer til at bruge det meget, så er du bedre stillet ved at købe dit eget. Det tjener sig nemlig hurtigt ind igen.

Kom hurtigt rundt - Oplev byen

Kom hurtigt rundt

Der er mange fordele ved et elektrisk løbehjul. Én af de mest fremtrædende fordele er, at du kan komme hurtigt rundt. Det behøver derfor nødvendigvis ikke at være ét, du skal bruge hver dag, hvis du skal nyde gavn af det. Det kan også sagtens bruges, hvis blot du skal en tur ind til byen eller ned at købe ind.

Ovenstående gør sig særligt gældende i storbyer. Her kan det være tidskrævende at færdes med bil, hvorfor du kan spare meget tid ved at vælge et el løbehjul. Med løbehjulet kan du færdes på cykelstier, men med en højere hastighed end cyklen. Endvidere skal du tilmed ikke bruge energi, når du ruller afsted på løbehjulet.

I storbyerne er der mange, der benytter sig af offentlig transport. Det inkluderer alt fra bus og metro til S-tog. Det er dog ikke altid, det kører til tiden, hvorfor det kan skubbe din tidsplan. Med et elektrisk løbehjul er det ikke noget, du skal være bekymret for. Her skal du blot sørge for at have strøm på batteriet.

En god investering sammenlignet med bil/elcykel

Har du i sinde at benytte løbehjulet som decideret transportmiddel, så er det en god investering. Det er både et billigere køb end en bil, elcykel m.m. Hvis du har langt på arbejde eller i skole, så er det naturligvis ikke den rette løsning for dig. Bor du i en storby, hvor du blot har et par kilometer på arbejde, så er det en anden sag.

Her kan du nemlig komme hurtigt frem på et el-løbehjul. Ofte kan du også komme hurtigere frem end en bil. Det er blot med til at understrege, at det er en god investering. Derfor er det også fortrinsvis i storbyerne, at det er blevet en populær løsning. Særligt som følge af, at de fleste modellers rækkevidde er på 20-30 km/t.

Det handler derfor om din personlige situation, hvorvidt det er en god investering. Derfor er det noget, du skal tage op til grundig overvejelse. Kan du spare tid og energi ved at lade bilen stå, og i stedet tage en tur på el-løbehjulet, så er det selvfølgelig en god investering. Det er dog ikke alle, der kan få gavn af det.

Ekstra udstyr til dit elektriske løbehjul

Der findes mange forskellige former for ekstraudstyr til dit elektriske løbehjul. Det er naturligvis ikke det hele, der er lige nødvendigt. Meget af det er dog oplagt at investere i, hvis du beslutter dig for at købe et el løbehjul. Noget af det udstyr, du bør overveje at anskaffe dig, er blevet beskrevet i nærmere detaljer herunder.

Kæde / Lås

Det er de færreste el-løbehjul, der er synderligt billige. Derfor skal du selvfølgelig beskytte det bedst muligt, hvis du erhverver dig ét. Det kan du gøre på flere måder, men den mest effektive løsning er en kædelås. Hvis du låser den fast med en kædelås, så er der ingen, der løber afsted med det.

» Køb din lås her «

Sikker hjelm

Du kan komme slemt til skade, hvis du vælter med 20 km/t. Da det er denne hastighed, du kan køre på de fleste el-løbehjul, så skal du selvfølgelig beskytte dig selv. Derfor skal du altid have en sikker hjelm på, når du ruller afsted på løbehjulet. Til dette formål kan du sagtens nøjes med en almindelig cykelhjelm.

» Køb den sikre hjelm her «

Bærehåndtag / Bæretaske

Hvis du gerne vil have dit løbehjul med ind på kontoret eller i klasselokalet, så bør du købe noget tilbehør, der gør dette nærmere. Til dette formål kan du vælge mellem en bæretaske eller et bærehåndtag. Begge løsninger er ganske fine, hvorfor det hovedsageligt handler om egne præferencer i denne forbindelse.

» Køb håndtag / Bæretaske her «

El løbehjul test med sæde til voksne

Du kan sagtens finde et el løbehjul med sæde. Det skal dog gøres klart, at du ikke må køre på offentlig vej med et sådant løbehjul. Derfor kan du også finde flere el løbehjul til voksne med sæde. Disse må dog heller ikke køres på de offentlige veje i Danmark. Det er nemlig imod den gældende lovgivning på området.

Hvis du vælger at investere i et sådant løbehjul, så kan de kun bruges på privat område. Nogle af modellerne er dog udstyret med hjul, der gør, at de kan bruges på forskelligt underlag. Derfor er der også mulighed for at bruge det elektriske løbehjul andre steder end på asfalt. Det er dog sjældent det, de købes for.

Det kan virke bekvemt med et sæde, men positionen forværrer dog dine evner til at manøvre. Det er derfor, det ikke er tilladt at køre på disse modeller på offentlig vej. Heldigvis findes der et utal af øvrige modeller, der er lovlige at føre på dansk vej.

glad dame sidder på sit el-løbehjul i solen

El-løbehjul er andet end blot legetøj

Mange anser et løbehjul som et stykke legetøj. Et el-løbehjul er dog meget mere end et stykke legetøj. Det er et reelt transportmiddel, der i højere grad tager over for el-cykler og biler. Det er primært i storbyerne, at det er blevet en populær løsning. Det er dog stille og roligt begyndt at udvide sig til flere byer i Danmark.

Det skal dog understreges, at det derfor ikke bør anses som et stykke legetøj. Du kan køre stærkt på dem, og man kan komme slemt til skade. Det er naturligvis også derfor, det pr. dansk lov er gjort klart, at du skal være fyldt 15 år, for at kunne køre på dem. Det er dog en lovgivning, der kun gør sig gældende på offentlig vej.

Uanset alder og erfaring med denne type køretøjer, så bør man altid sikre sig selv. Du skal være forsigtig, når du bevæger sig rundt på løbehjulet – specielt hvis du kører ved topfart. Endvidere bør du også altid køre med hjelm. Hvis du slår hovedet efter et styrt med 20 km/t, så kan det give slemme og vedvarende skader.