Spinning er blandt de bedste metoder til at brænde kalorier, men også træne kredsløb og muskler. Du kan ovenikøbet gøre det derhjemme på din egen spinningcykel. Men det er vigtigt at finde frem til den rigtige spinningcykel til lige præcis dit behov.

Flere fordele ved spinningcykling

Det er en lang række fordele ved at træne på en spinningcykel. Men du får primært rigtig god styrkelse af dit hjerte-karsystem. Men du får også opbygget dine benmuskler i en meget effektiv grad. Og så opnå du fedtforbrænding. En stor fordel er at du kan anskaffe din egen spinningcykel, og dermed træne lige præcis, når du vil. Har du din egen spinningcykel derhjemme er det næsten som at træne på landevejen og føle dig som en rigtig cykelrytter.

Vælg den bedste

Når du skal finde frem til den bedste cykel til dit behov er det en god ide, at gå efter dem, der er bedst i test. Der findes en lang række muligheder af spinningcykler p markedet. De billige på markedet har de helt basale ting som en modstandsfunktion og måske et par programmeringsmuligheder.

Investere du lidt mere får du nogle endnu mere stabile cykler, der er bedre bygget, også larmer mindre, og bare giver en støre helhedsoplevelse. Vælger du det mest avanceret modeller, får du også en række avancerede funktioner på din spinningcykel. Med dem får du også en computer med rigtig mange funktioner, og mange detaljer og evt. mulighed for at lave brugerprofiler, og rigtig mange modstandsniveauer.

Find dit niveau og vælg spinningcykel

Inden du beslutter dog for hvilket niveau af spinningcykel, du vil vælge, skal du gøre dig det klart, hvad dit behov er. Altså hvor ofte vil du benytte spinningcyklen, hvad er dine evner, og forventer du at holde en fast træningsplan. Lav et realistisk estimat af hvor meget du vil træne, og vælg ud fra det niveau, som du ender på.

Ekstra udstyr til spinningcyklen

Ønsker du yderligere udstyr til din spinningcykel er det måske en ide at overveje et indbygget lydsystem til at kun nyde din favoritmusik. Eller du kan få monteret en flaskeholder til din drikkedunk. Det giver lige prikke over i’et.