finansiering af elcykel

Har du fået nyt arbejde længere væk, eller er har du skaffet dig af med bilen, så kan der blive behov for en elcykel. Det kan også være, at din gamle elcykel har udtjent sin levetid. For nogle er en elcykel ”nice to have”, men for andre er den mere en nødvendighed. Har du langt på arbejde, så kan du nemlig nemt risikere at blive træk i benene af cykelturen dertil. Her hjælper elcyklen til med drivkraften op til de 25 km/timen.

Har man svage muskler i benene eller bare gerne vil være forberedt på en cykeltur i modvind med stærk kuling, som det danske vejr jo af og til byder på, så er det rart at have denne ekstra trædeassistance, så man ikke er helt udkørt, når man når frem til jobbet. Står man og skal bruge en elcykel her og nu, så er det altså ikke sikkert, at det bare kan vente indtil næste lønudbetaling eller flere måneder. Her findes der heldigvis nogle muligheder, der kan løse situationen.

Der findes tre muligheder i forhold til finansiering af elcykel:

  • Spar sammen
  • Lån penge af familie eller venner
  • Lån penge i banken
  • Lån penge online

Skal man bruge penge her og nu, så er den hurtigste og letteste måde at få dem i hænde ved at låne dem online. Man tager simpelthen et online lån. Det kan måske lyde afskrækkende, hvis man forbinder det med de første online lån, der kom ud for 10-15 år siden og havde skyhøje renter. Sådan er det dog langt fra i dag, hvis man blot kigger efter renteprocenten, når man tager et lån – ligesom man ville gøre i banken. Man kan ofte finde lavere låneomkostninger på online lån, end man kan ved at låne i banken, ligesom man nogle steder kan låne rentefrit første gang. Find dit lån her.

Der er naturligvis lidt variation i tiden fra låneansøgning til udbetaling af pengene, men der går max 48 timer. Hos nogle låneudbydere er der blot tale om et par timer, så det er altså ikke noget, du skal vente i flere uger på, som hvis du vælger at gå i banken.

Sådan foregår det, når man tager et online lån

  • Find en oversigt over online lån
  • Ansøg om et eller flere lån
  • Godkend det lån, som du finder mest fordelagtigt
  • Få pengene udbetalt

Derfor bør man finde en oversigt over online lån

Når man skal købe en vare – hvad end det er en fysisk vare eller et lån, så er det altid smart at undersøge markedet, så man kan gøre brug af det bedste tilbud. Se et online lån som et tilbud. Det gælder om for dig som låntager at gøre brug af det lånetilbud, hvor du får mest for pengene og dermed skal betale færrest muligt penge tilbage.

Her er det ikke kun renten, der spiller ind, men også løbetiden. Det skyldes, at der bliver ved med at løbe renter på, så længe lånet ikke er 100% indfriet. Ved de fleste lån skulle det gerne fremgå tydeligt, hvad de samlede omkostninger løber op på i forhold til den tid, man regner med at bruge på at betale pengene tilbage.

Ansøg på få minutter

Selve ansøgningen om et online lån tager blot et par minutter. Det skyldes, at der stort set ikke er nogle oplysninger, som låntager skal udfylde selv. Man ansøger nemlig med sit NemID, og via disse oplysninger henter låneudbyderen ansøgerens skattekort, der giver en indikation af, om man i forhold til sine indtægter er i stand til at betale lånet tilbage.

Låneudbyderen spørger på intet tidspunkt til, hvad man skal bruge pengene til. For dem er det ligegyldigt, om de skal bruges på noget nødvendigt eller på en drukferie. De er udelukkende interesseret i, om man er i stand til at betale pengene tilbage.

Lånet er først gyldigt, når det er godkendt af ansøger

Man kan sagtens ansøge flere lån – de er nemlig ikke bindende, før ansøgningen er godkendt og låntageren godkender denne. Læs alle lånebetingelser godt igennem, før lånet godkendes, så der ikke kommer nogle overraskelser i forhold til lånebetingelser efter lånet er optaget.

Pengene på kontoen indenfor 24 timer

Når en ansøgning er godkendt, så tager det typisk under 24 timer, før pengene står på ens NemKonto. Man er på intet tidspunkt i dialog med låneudbyder – med mindre man selvfølgelig selv ringer til dem med spørgsmål. Det er derfor en hurtig, nem og anonym måde at låne penge fra, uden man behøver at forlade hjemmet.