cykel på afbetaling

Mange mennesker har ofte brug for en ny cykel. Det hænger bl.a. sammen med, at der forholdsvis tit forekommer tyveri af cykler. Det er i alle tilfælde meget ubelejligt pludselig at få en ny udgift, da man som regel har mange andre udgiftsposter at tage højde for. Selvom risikoen for at blive udsat for et cykeltyveri altid vil være der, så er der ingen, som forventer eller tror, at det vil ske.

En cykel er vigtig for de fleste, specielt i byerne, da det er en billig måde at komme rundt på. Det er selvfølgelig kun billigt, hvis den ikke konstant bliver stjålet, og du derfor er nødt til at købe en ny. Så derfor vil vi herunder kigge lidt nærmere på forebyggelse af cykeltyverier. I samme ombæring vil vi hjælpe dig med at finde en ny cykel, som passer til dit budget.

Køb din cykel på afbetaling (hvis budgettet er presset)

Mister du din cykel i forbindelse med et tyveri, kan det meget vel være, at du ikke har en plan for, hvordan du skal komme til at betale den. Måske har du ikke ret mange penge, eksempelvis hvis du er under uddannelse og lever af statens uddannelsesstøtte.

I en sådan situation, så kan det være en rigtig god idé at købe din cykel på afbetaling. Langt de fleste cykelshops har et tilbud, hvor du kan få din cykel på kredit. Her betaler du et lille beløb om måneden, oftest med en overkommelig rente oveni. Renten er som oftest ikke ret stor. Du behøver altså ikke at undvære en cykel, blot fordi du ikke kan betale hele beløbet på én gang.  

Du kan selvfølgelig også vælge at købe en billig, brugt cykel på Den Blå Avis. Her kan du finde cykler i alle prisklasser, så din ideelle cykel findes også her. Dog kan det være mere risikabelt, da du ikke altid helt ved, hvad du kan forvente af standen m.v. At købe en cykel på afbetaling kan derfor være mere fordelagtigt, da du kan købe en helt ny cykel, som kan betales i mindre bidder.

Så er der selvfølgelig også det med kvaliteten. For når du investerer i kvalitetsvarer, så kommer de også til at holde i længere tid. Investér derfor dine penge i noget af høj kvalitet. Det vil ofte spare dig penge på den lange bane. For eksempel vil din nye cykel ofte holde noget længere, end en cykel du køber på DBA, som du ikke aner om er vedligeholdt, eller om den har skjulte fejl og mangler.

Undgå at få din cykel stjålet – sørg for at sikre den bedst muligt

Det kan være super frustrerende at få sin cykel stjålet – det kender de fleste desværre til i dag. Mange mennesker får desværre deres cykler stjålet, hvilket især gælder i de store byer. Dog findes der nogle undersøgelser omkring, hvor der er størst risiko for, at din cykel bliver stjålet. Klik her for at se nærmere på disse målinger. Med denne viden kan du gå udenom de områder, hvor din cykel har nemmest ved at blive stjålet eller sikre din cykel bedre, hvis du ved, at du holder til i et område, hvor der er stor risiko for cykeltyveri.

Husk altid at sætte din cykel ind i en gård, hvis du har sådan en. På den måde er der en mindre risiko for, at din cykel bliver stjålet. Og selvom det er lidt kliché, så skal du naturligvis huske at låse din cykel. Det skal helst ikke være en billig kodelås med en lille kæde fra supermarkedet. Det skal derimod være en ordentlig cykellås, som er svær for de fikse tyve at ødelægge / låse op. Ved at tage nogle enkelte forholdsregler, så kan du faktisk sikre dig og din cykel langt bedre.