andre alternativer til elcyklen

Elcyklen er blevet et populært køb i vores moderne tider, hvor den tilføjede motor på cyklen gør det generelt nemmere og hurtigere at transportere sig rundt omkring, når det ikke foregår i bil. Priserne afspejler stadig startskuddet på populariteten og er derfor relativt høje. Der skal derfor gøres opmærksom på, at der findes flere andre gode måder at opnå motion på end netop elcyklen. I denne artikel vil flere af alternativerne gennemgås heriblandt motionscyklen, hvor der også vil linkes til en motionscykeltest.

Motionscyklen – den rette træningsmaskine for dig?

Som nævnt ovenfor er motionscyklen et rigtig godt bud, når det kommer til at skulle vælge et alternativ til elcyklen i forhold til at få motion. Der er mange fordele ved motionscyklen, men der findes også mange forskellige slags motionscykler. Derfor kan du søge online, hvis du vil tage en test og se, hvilken motionscykel, der er bedst egnet til dig i din situation. Udover denne test kan det nævnes, at det selvfølgelig giver sig selv, at motionscyklen er utrolig nem at have med at gøre. Den kan simpelthen ikke undgås at bruges, hvis du har erhvervet dig en, og den er placeret et sted i dit hjem. Den eneste undskyldning for ikke at skulle bruge den, ville så være at den er gået i stykker – men de plejer at holde sig i en god stand i lang tid. Det er utrolig nemt lige at smutte en tur ud på sin motionscykel og cykle indtil kroppen sveder. Motionscyklen løber ingen vegne, og den står altid i stik til at blive cyklet på af sin sportsmand.

Du kan finde de bedste motionscykler på dette link.

Spinningcyklen – den ultimative sved på panden

Vi kender alle sammen typen, der flere gange om ugen bevæger sig ned i det lokale fitness for at deltage til de ugentlige spinningshold og kommer drypsvedende hjem 1,5 time senere. Spinning er utrolig hårdt og skaber kort sagt en masse sved på panden. Derfor kan det også anbefales for dig, der søgere en mere motionspressende cykel, som er lavet til at blive trådt godt og grundigt igennem. På en spinningcykel opnår man automatisk en utrolig høj konditionstræning of fedtforbrænding. Det er lige netop derfor, at spinning som motion egner sig godt til både dem, der gerne vil tabe sig, til dem, der cykler på eliteplan eller til dem, der blot ønsker at opnå forskellige deltræningsmål. Det er også derfor, at spinning er så populært rundt omkring i de forskellige fitnesscentre i Danmark. Overalt i det danske land er det muligt at blive guidet af en professionel spinningstræner, så du hurtigt kommer til at forbrænde mange af dine kalorier og opnå dine mål med træningen.

Den velkendte og ”almindelige” cykel

Selv om der findes de mange smarte løsninger med for eksempel motionscyklen eller spinningscyklen, der kan stå trygt placeret derhjemme i kælderen, eller hvor der er plads, er der alligevel mange, der bedst kan lide at komme ud i den friske luft. Derfor er der selvfølgelig også muligheden for at få motion ved at erhverve sig en udendørscykel enten i form af en mountainbike eller en racercykel. Med mountainbiken kan man cykle ud på de mange ruter i skovene, hvor man kan få trænet sin hurtige opmærksomhed og reflekser, da man konstant skal være opmærksom på vejens forløb i form af bump og sving. Dette kræver en enorm opmærksomhed, der i sig selv er energikrævende, og herudover kræver selve transportdelen at bevæge sig fremad på cyklen selvfølgelig også en god portion motion. Med racercyklen er man ude på de lidt længere og kontinuerlige ruter, hvor man det meste af tiden holder det samme tempo. Dette kræver fokus og koncentration for at holde tempoet trods det ensformige temperament i sporten.